• Fresco
4/4 Vioara Electrica cu 4 corzi de culoare roșie #2 elementul este culoarea dacă aveți nevoie de alte culori te rog spune-mi

4/4 Vioara Electrica cu 4 corzi de culoare roșie 2 elementul este culoarea dacă aveți nevoie de alte culori te rog spune-mi

RON 380.00
RON 399.60
Din mărfuri
En el almacén


Descriere :
NOTĂ : elementul este doar o bucată de vioară.Dar puteți alege-ti place culoarea vioară . Dacă nu ați alege, atunci când veți plăti pentru el ,nu va aleatoare nava o vioară pentru tine în ele .
1.Cel Mai Important Meu electric vioara Este Puternic și sunet Profesionale. Se potrivesc pentru Jucător profesionist să-l joace.
2. După testul multe electric vioara ridica. Găsi cele mai bune dintre ele. Și am să angajeze Profesioniști Pentru a îmbunătăți întotdeauna. A devenit foarte profesionist. Se poate compara cu Celebrul electric ridica. Produce sunet Puternic si Foarte stabil în cele mai multe situații. 3. Mulți Clienți folosesc vioara mea pentru a câștiga Competiția ,Sau de a Lua personal sau profesional, muzica de înregistrare etc. 4. Sculptate Manual Din Lemn Masiv De Construcție. 5. Frumos Și Hand-made de Sosire. 6. De înaltă Calitate, Sistem ELectric, Produce sunet Frumos 7. Abanos Grif și Cuie,lemn Masiv Bărbie Restul, Frumos, de calitate, durabil Tailpiece. Mufa mica (1/8") ) Silent Sistem ELectric Includ : 1. Silent Sistem Electric Alimentat De 9 V baterie 2. 1/4" la 1/8 " cablu Jack , Vă puteți conecta la cele mai populare AMP, 3. Puteți conecta Căști . Poți să te joci cu căști. 4. Pro-Deluxe Durabil Plus Căptușite Nailon Acoperit Hard Shell Caz cu Curele Rucsac și Buzunar cu Fermoar 5. Abanos Frogged Arc Cu Încrustații de Sidef și Nealbite Reale mongolă păr de Cal 6. Frumos, De Calitate, Pe Bază De Colofoniu Tort. 7. Căști, cablu AUX și 9 V Baterii Alcaline Jack Mare (1/4") Sistem Electric Includ : 1. 1/4" Jack cablu , Vă puteți conecta la cele mai populare AMP, 2. Pro-Deluxe Durabil Plus Căptușite Nailon Acoperit Hard Shell Caz cu Curele Rucsac și Buzunar cu Fermoar 3. Abanos Frogged Arc Cu Încrustații de Sidef și Nealbite Reale mongolă păr de Cal 4. Frumos, De Calitate, Pe Bază De Colofoniu Tort. 5. Jack sistem electric alimentat de AMP imaginea este următoarele părți, care va veni cu vioara. Big jack sistem nu au căști și datorita bateriei.
NR . 1
NR . 2

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
yinfente
Arc Material:
Brazilia Lemn
Dimensiune:
4/4
Grif Material:
Abanos
Numărul De Model:
4/4
MATERIALE DE TOP:
Din Lemn Masiv
Fata Material:
lemn tare
Înapoi / Lateral Material:
lemn tare
Tailpiece Material:
ebonw

Produse din categorie