• Fresco
Perete vaza

Perete vaza

RON 520.00
RON 578.00
Din mărfuri
En el almacén

detalii produs
buna ( carte magazin acest produs pentru totdeauna plin pin magazin macleishes , sufic alte zhejiang de inferlor copie , vă rugăm să toată lumea trebuie urmăriți cu atenție . dacă este de tip phishing , contrast cunoscut , rezervați un total de mai mult de zece alineatul produs necesar , alte atelier mic, poate doar una sau două paragraf )
pansy perete vas : sticla inaltime 27 cm sticla corp lățime de 25,5 cm vomita lungime 22cm vomita latime 12 cm
rustic trei culori cairui hartă , 481 verde pal , alb pur , vă rugăm să cu atenție rudele de detalii picture view ( 7 alineatul din prezentul fabrica de plumb în dincolo de ocean , și împărțit de îmbunătățire este un nou tip de formulă secretă și manual de practică nobil foarte elegant , au calitate , au niveluri administrative sentiment )
naturale de înaltă calitate rășini ( naturale, de înaltă calitate rășină anti abraziune , mucegai , rezistent la umezeală și coroziune , nu deformare , nu se schimba culoarea , nu stins caracteristică . producția și prelucrarea produselor din ceramică și sticlă, produse materiale de cea mai de calitate , mai de calitate , mai pranotion , drop )
derlook miuoni vaza recipient ( copilul nu distribuire buchet , vă rugăm să cumpere genlu )
1.9 kg 1buc / cutie
ambalare promit solemn foarte bun , normal stare foarte sigur oricine transport proces de cracare , ne-a verificat , gratuit, o', cum ar fi, vă rog, în semn de în termen de 24 de ore contactati-ne !
pansy : contemplare , vă rugăm să dor de mine , veselie și dragoste confesional aka pansy fluture floare , grimase dricing ! italian va servi ca un smoothie dor de lucruri , prin urmare, să fie numit fetele de flori și este polonia modelului !

Este mai mare decât informațiile

Funcția:
Masă Vaze
Material:
Rășină
Stil:
Europa

Produse din categorie