• Fresco
1buc,2.1x5.5mm Feminin 1 la 8 de sex Masculin Splitter de Alimentare DC, de la 1 la 8 DC Split Y-cablu Spiralat pentru CCTV aparat de Fotografiat Sistem

1buc,2.1x5.5mm Feminin 1 la 8 de sex Masculin Splitter de Alimentare DC, de la 1 la 8 DC Split Y-cablu Spiralat pentru CCTV aparat de Fotografiat Sistem

RON 16.00
RON 19.16
Din mărfuri
En el almacén


CCTV PUTERE DE DISTRIBUȚIE PRIN CABLU
1 X MUFA (DE INTRARE) LA 8 X PRIZE (DE IEȘIRE)
APROX LUNGIME TOTALĂ : 18"
Dacă aveți orice probleme de plată,vă rugăm să ne contactați!
Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, sau nu-l găsiți în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați!
1. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare.
2. Timp De Livrare :
Prin poștă : în General 3-10 zile lucrătoare.
Prin e-Mail de Aer : în General 10-30 zile lucrătoare.
Atenție : Aceasta poate provoca întârzieri din cauza China Post Air Mail de verificare foarte strict cu fiecare parcelă, astfel încât vă rugăm să aveți răbdare cu ea, Dacă aveți nevoie de un scurt timp de transport maritim, vă rugăm să alegeți alte express mod de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS, Fedex și EMS. Vă mulțumesc pentru atenție!
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
5. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
6.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
7. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
1.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
2.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
3.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Cabluri
Nume De Brand:
Gadinan
Numărul De Model:
128

Produse din categorie