• Fresco
SU108-TTL USB Podul de Bord Utilizat de Interfață TTL Wireless de Date Transceiver RF Module

SU108-TTL USB Podul de Bord Utilizat de Interfață TTL Wireless de Date Transceiver RF Module

RON 23.00
RON 27.20
Din mărfuri
En el almacén


SU108-TTL Podul de Bord Utilizat pentru Date Wireless RF Module de Emisie-recepție
SU108-TTL este un low-cost module,care reuși USB to UART bridge. Este cât se poate conecta wireless modulul digital cu PC-ul, pentru a se potrivi parametru relevant privind modul prin COM port și de a transmite/primi date. Acesta este dotat cu trei tipuri de interfață,TTL/RS232/RS485 ,modelul corespunzător numere sunt SU108-TTL/SU108-RS232/RS108-RS485.Interfața acestui modul este simplu, ușor-folosind și au o gamă largă de aplicații.
Atunci când este conectat cu modul de transmitere a datelor :
SU108-TTL are un scurt pad de pe bord,care poate forța modulul Rf intra în modul de lucru sau modul de setare,detalii mai jos este :
1,închis, transmisia de date modulul este normal de lucru.
2,scurtcircuitat, transmisia de date intra în modul de setare.
Poza :
Lista de ambalare :
1 buc SU108-TTL USB Brigde bord
Suntem un profesionist wireless companie de tehnologie, care are 10 ani de experiență R&D echipa, departamentul de producție, și departamentul de vânzări. Compania noastra axat pe dezvoltarea de aplicații wireless RF module și modul senzor, dedicat pentru a oferi cele mai performante excelente RF și digital integrat modulul senzorului pentru clienții noștri. Între timp, ODM&OEM Proiecte sunt binevenite!
Livrare : transport Gratuit prin China post
Transport Elementele vor fi livrate în termen de 2~ 4 zile după ce am rceive plata integrală. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Dacă nu primiți elementul în termen de 60 de zile lucrătoare (10 săptămâni), vă rugăm să ne contactați pentru a investiga cazul. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Apreciem comanda dumneavoastră și vom face tot posibilul pentru a vă servi. Noi vă oferim o clipă de 7 zile politica de returnare(7 zile după ce vom primi articole). Returnat trebuie să fie în starea inițială. Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt apreciate. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
G-NiceRF
Numărul De Model:
SU108-TTL Pod Bord

Produse din categorie