• Fresco
16 Diamant de Galvanizare Lustruire Placa de 400mm Slefuire Tampoane de Cristal și Jad 80#-1000#

16 Diamant de Galvanizare Lustruire Placa de 400mm Slefuire Tampoane de Cristal și Jad 80-1000

RON 672.00
Din mărfuri
En el almacén

16" Galvanizare Diamant Lustruit Placa de 400mm de Diamant de Slefuire de Tampoane
Model : DESB090400
Tip : Tampoane / Placa / Disc
Dimensiune : dia 16" x arbor 12.7 mm x core 1.0 mm x crupe#80~1000 (Personalizate)
Cantitate : 5 bucati per lot
HS cod : 82079010.00
Materiale de bază : Cutie de Oțel metode de Prelucrare : Adoptarea prin galvanizare tehnologia de producție Maximă viteza de lucru : 3000m/s caracteristici Produs : Uniformă de galvanizare cu particule de diamant, ascuțit,-rezistenta la uzura, stabil
Tehnici de producție : se adoptă un electrodepositing metodă care se poate face nichel-cobalt aliaj depuse pe metal de bază și repara particule de diamant în mod corespunzător.
Avantajele produsului : o mai mare eficiență de prelucrare, performanță termică bună și mai mare duritate
Precauție : după instalarea astfel de disc de slefuire, vă rugăm să lăsați mașina inactiv 30 ~ 60 de ani; puteți începe de prelucrare, atunci când a verifica masina este bine. Aplicație : acesta este special conceput pentru buna slefuire suprafata de j ade, agalmatolite , cristal, agat, obiecte de artizanat, pietre prețioase, în ultimii ani, acesta a fost utilizat pe scară largă în electronică, optoelectronică, sticlă, tuburi, obiecte de artizanat, de iluminat din cristal, precizia de prelucrare și de alte industrii.
De fapt, putem oferi astfel de galvanizare diamant de slefuire disc cu diametrul de 6 inch (150mm) la 16inch (400mm), și diamant crupe de 60# 2000#; dacă (cumpărătorii) au orice cerințe speciale cu privire la diametru / arbore de dimensiune / de diamant crupe, vă rugăm să ne contactați (vânzător) inainte de plata.
Termeni & Condiții
TRANSPORT
Când plasați o comandă, vă rugăm să selectați corespunzătoare metodă de transport și să plătească pentru comanda inclusiv costul de transport maritim. Ne vor trimite produsele comandate în termen de 1~2 săptămâni când plata este trecut prin Aliexpress de audit de sistem; dacă aveți orice cerințe speciale / întrebări cu privire la produsele comandate, va rugam sa contactati vanzatorul inainte de plata.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în eficiența vamale în anumite țări. În plus, vă rugăm să rețineți că cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele de brokeraj, tarifelor și taxelor în cumpărătorilor țară. Aceste taxe suplimentare ar putea fi colectate de la data de livrare.
PLATA
Nostru preferat metoda de plata este "ESCROW", care acceptă plata prin VISA, Master Card, Western Union, Maestro, Bank Transfer, Portofel QIWI, Web Money . Nu se va percepe nici un transfer / comisioane bancare pentru tine (cumpărător); și banii (cumpărătorul) a plătit ar fi inghetat de Aliexpress pana te (cumpărător) primi produsele comandate.

Este mai mare decât informațiile

DIY Consumabile:
Tigla
Diametru Exterior:
400mm
is_customized:
Yes
Dimensiune:
400mm * 12.7mm * 1.0mm
Numărul De Model:
DESB09
Material Pad:
diamante de lustruire strat
Tip:
Tampoane De Lustruire
Metode de prelucrare:
Galvanizare de producție
Aplicație:
sticla, piatra, ceramica, lapidar
Caracteristici:
înaltă performanță
Cod HS:
82079010.00
Locul de Origine:
Jiangsu, China (Continentală)

Produse din categorie