• Fresco
De înaltă calitate Detox Foot Patch Bambus Tampoane de Patch-uri Cu Adhersive foaie (1lot=200pcs=100buc Patch-uri+100buc Adezivi)

De înaltă calitate Detox Foot Patch Bambus Tampoane de Patch-uri Cu Adhersive foaie (1lot=200pcs=100buc Patch-uri+100buc Adezivi)

RON 55.00
RON 63.52
Din mărfuri
En el almacén

Detox Foot Tampoane de Patch-uri de Pad Patch-uri cu Adeziv / Nr Cutie de vânzare cu Amănuntul(1lot=200pcs=100buc Patch-uri+100buc Adezivi) Ingrediente : oțet de bambus, chitosan, dextrină, dokudami, frunze de loquat, turmalina, fibre vegetale, Vitamina C si lemn de oțet. Tampoanele sunt ambalate individual pentru a păstra prospețimea. Acum suntem supuși la toxine peste tot. Simptomele de suprasarcină toxice includ oboseala, dureri de cap, circulatie proasta, dureri cronice, sistem imunitar slab, constipatia, artrita, depresie si boli de piele etc. Detox Foot Pad-uri sunt cea mai noua terapie de detoxifiere. El ajută pentru a preveni acumularea de toxine în organism, reducând astfel substanțial șansele de boală, de boală și eliminarea nocive organismului de toxine. Cum piciorul tampoane de munca ? De sute de ani, medicina de est a înțeles toxine călătorit în jos în corpul acumuleaza la sfaturi de degetele de la picioare și glezne. De asemenea, ei au înțeles că acumularea de toxine duce la multe boli degenerative. De exemplu, dureroase, reumatism si artrita au fost cauzate de acid toxice lichide se aduna în jurul articulațiilor. În reflexologia piciorului, picioarele sunt considerate canale la mai multe organe vitale, cu peste 60 de puncte de acupunctura de pe tălpi de picioare. Pad conține ingrediente naturale care stimuleaza aceste puncte de acupunctura prin acțiunea combinată de lemn/bambus oțet, departe-infraroșii și ioni negativi emisiilor. Aceasta stimulare rezultate din descompunerea apei și deșeurilor de molecule gratuit blocaje în fluxul de sânge și limfatic. Demachiant natural începe în tălpi de picioare. Efectul principal al Detox Foot Pad este de detoxifiere. Patch-uri va absorbi toxinele după utilizarea pentru toată noaptea. Puteți vedea că, de la schimbarea culorii după utilizarea acestuia. Cel mai murdar vezi picior pad, cu atât mai multe toxine a absorbit. După utilizarea în mod constant pentru o perioadă, ei vor deveni mai curat în fiecare dimineață. Asta înseamnă că cele mai multe dintre toxinele din corpul tau au fost lansate deja. În afară de picioare, puteți aplica, de asemenea, aceste detox foot tampoane de pe altă parte a corpului, inclusiv pe spate, genunchi, coate etc. Beneficiile Detox Foot Tampoane : Eliberarea de toxine nedorite Crește nivelul de energie Reduce dureri, dureri, dureri de cap, & oboseala Scuti de stres Îmbunătăți metabolismul, Îmbunătăți circulația sângelui, de a Îmbunătăți pierdere în greutate Complet discret - Lucreaza in timp ce dormi Simplu și Ușor de utilizat mod de utilizare : 1. Aplica detox patch cu o oră înainte de culcare. 2. Se spală și se usucă picioarele sau o parte a corpului înainte de aplicarea Detox Patch. 3. Ia o foaie adeziv și încet coaja de pe hârtie. 3. Loc de pad piciorul de pe adeziv, în cazul în care a menționat de a "Pune foaie adeziv pe partea asta" și locul pe talpile picioarelor sau în zona dorită de o altă parte a corpului.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Picior De Îngrijire Instrument
Tip:
Foot Patch

Produse din categorie