• Fresco
Original NOU 8 inch Touch screen QSD 8007-03 pentru Digma iDsD8 3G panou de ecran tactil digitizer 199x154mm 50pin negru

Original NOU 8 inch Touch screen QSD 8007-03 pentru Digma iDsD8 3G panou de ecran tactil digitizer 199x154mm 50pin negru

RON 56.00
RON 61.12
Din mărfuri
En el almacén


Element detalii
Numărul de Model : Original NOU 8 inch Touch screen QSD 8007-03 pentru Digma i Ds D8 3 G panou de ecran tactil digitizer 199x154mm 50pin negru
Descriere Produs
Atunci când achiziționați mai mult de un articol, vă rugăm să adăugați-le la cosul de cumparaturi pentru a beneficia de reducere.(nevoie de contact agent de vanzari)
După ce face o comanda (sub multe tipuri de culori),vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi ,informându-ne ce culoare ai nevoie. Multumesc
Bine ati venit la S. Mita Internaționale magazin online
Deoarece este nevoie de aproximativ 25-45days sau mai mult prin China Post e-Mail, și, de asemenea, nu pot găsi detalii de transport maritim de informatii de pe Web, vă rugăm să nu deschideți un litigiu, până să ne contactați. Daca sunt urgente,atunci vă rugăm să alegeți DHL sau alte express! Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles!
Articole nota : Foarte important pentru tine!
Vom marca articole ca "Probă" sau "Cadou" cu mai mică valoarea produsului, astfel încât pentru a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau SARITURI sau alte Taxe de Import.
Garanție Termeni Si Politica De Returnare :
Nu avem dotare o Garanție pentru aceste bunuri
1. Despre lipsă/piese defecte, vă rugăm să ne anunțați, nu mai târziu de 7 zile după ce primiți element și vom aranja re-expediere a elementului.
2. Cumpărătorul trebuie să ne e-mail pentru schimb de notificare înainte de a se întoarce articol, cumpărătorul va suporta transportul si manipularea taxă și elementul trebuie, de asemenea,
3 .Fie în cutie și pachet foarte bine atunci când se întorc de la elemente.
4. Dacă Prezinte litigiu, fotografia trebuie să cu ușor de rupt autocolant, care au sigla companiei ( S. MITA )
Toate piesele vor fi testate înainte de livrare ,nu suntem responsabili pentru orice probleme cauzate de neprofesionist funcționare.
Rambursarea va fi facuta de indata ce vom obține piese de schimb, taxa de Transport este nerambursabil. Retrimiterea taxa va fi plătită de către cumpărător.
Transport & Manipulare :
*Produsele vor fi trimise în termen de 2-5 zile lucrătoare, după confirmarea de Plată.
1. Expediem produsele prin China post airmail/HK Post Mail . Timpul de livrare este de aprox. 7 - 25 de zile lucrătoare pentru cele mai SUA / marea BRITANIE / AU destinații.
2. Noi nu suntem responsabili pentru transport timp de tranzit. Aceste informații sunt furnizate de către transportator și exclude sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale. Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în perioadele sau în condițiile meteo-climatice.
3. Cumpărătorul sunt pe deplin responsabili pentru orice internaționale, impozite și taxe taxe, care poate percepe la livrare.

Este mai mare decât informațiile

Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Dimensiunea Ecranului:
7~10 Inch
Nume De Brand:
SMITATECH
Numărul De Model:
QSD 8007-03 199x154mm 50pin
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Compatibil Marca:
pentru mobil,GPS,Tableta PC,MID,ramă foto Digitală

Produse din categorie