• Fresco
De înaltă Calitate 7Pcs/Lot ER11 arc de Precizie Set Pensete de Frezat CNC Strung Tool & Montaj

De înaltă Calitate 7Pcs/Lot ER11 arc de Precizie Set Pensete de Frezat CNC Strung Tool & Montaj

RON 51.52
Din mărfuri
En el almacén

Tip : ER ER11 collet Raza : 3 mm la 7 mm Precizie : 0,015 mm(0.006") Run-out Toleranță Pachet Incluede : 7pcs (3mm,3.175 mm,3.5 mm,4mm,5mm,6mm si 7mm)
Transport vă Rugăm să deschideți ambalajul și verificați dacă există unele daune înainte de a semna, dacă există unele daune , vă rugăm să nu semneze și să ne contactați imediat Vom alege cel mai bun mod de a expedia produsele la tine dacă curier-ai ales ca nu-i bine să Clearance-Am expediat la worldwidebut Dacă țara dumneavoastră este personalizat este strictă, vă rugăm să ne contactați înainte de a licita pentru a verifica detaliu și confirmat.
Plata banca TT,western union,moenybook,moenygram etc Plata trebuie să fie făcută în termen de 48 de ore de la sfârșitul perioadei de licitație taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Restituire atunci Când aveți parcelă,și nu este mulțumit de bunuri sau este alta problema ca rupt,pls spune-ne detaliu motiv și de a oferi fotografii de Orice motiv necesare pentru rambursare. Elementul trebuie să fie în starea inițială și nici daune fizice. Cumpărător responsabil pentru toate costurile de transport maritim
Contactați-ne bun venit clienți din întreaga lume se intereseze și întrebări,vom încerca să facem noastre cele mai bune pentru feedback-ul clientului?s e-mail în termen de 1 zile lucrătoare. Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi.

Este mai mare decât informațiile

Cerere:
Freze
Numărul De Model:
ER11

Produse din categorie