• Fresco
FOTGA DP3000 DSLR QR Clemă A/B se Oprește Urmează să se Concentreze pentru 15mm Rod rig+Speed Crank+Gears

FOTGA DP3000 DSLR QR Clemă A/B se Oprește Urmează să se Concentreze pentru 15mm Rod rig+Speed Crank+Gears

RON 566.00
RON 608.16
Din mărfuri
En el almacén


NEW SOSIRE FOTGA DP3000
DSLR cu Eliberare Rapidă Clemă de Follow Focus cu A/B se Opreste Greu + Viteza Manivela + Gear
pentru 15mm Rod 5 D II III 7 D GH2 60 D
suport pentru toate camerele DSLR, camere video
(M4)
Introducere
De Înaltă Calitate!Noul Brand!!!
Făcute de înaltă calitate, modul flash, 100% de brand nou .
Această NOUĂ SOSIRE FOTGA DP3000 follow focus este nu numai păstrarea tradiționale cu caracteristici comune disponibile pe piață, dar, de asemenea, echipat cu progresele tehnologice în captura de imagine. Un inteligent, de calitate, greutate redusa, plin featured, focus rapid produsul, egal cu cele mai moderne DV/HDV/ & DSLR aparat de fotografiat lentile disponibile astăzi.
Cu mai multe și mai multe DSLR-ul e folosit pentru a înregistra video, o monitorizare adecvată sistem de focalizare este o necesitate. Operatorii de ajutorul nostru FOTGA follow focus cânte laudele sale și-au descoperit adevărata valoare a acestui all-inclusive kit.
Advance Caracteristici :
Există o îmbunătățire pe structura interioara de a ajunge la un nivel înalt în acest domeniu, umed cutia de viteze, care permite mult mai puțin reacție(chiar zero reacție), chiar mai bine decât cele mai multe follow focus pe piață.
Acest lucru a îmbunătățit Follow Focus Integrat cu A/B se Opreste Greu, care au ușor begin/end setari pentru rapid repetabile rafturi între două puncte, și de a face concentrându-se lentile care nu se opreste greu (cum ar fi Canon EF lentile) mult mai ușor.
Mai mult, roata dințată de pe acesta poate fi detașat și instalat în ambele părți, ceea ce îl face potrivit atât pentru stânga și dreapta fotograf.
Conexiunea de montare spre roata dințată nu este doar cea mai noua versiune, dar, de asemenea, ultima versiune de upgrade.
Marcajul alb inelul este făcut din material magnet. Acesta poate fi detașat sau atașat cu ușurință și rapid de follow focus. Puteți cumpăra, de asemenea, suplimentare mark inel.
Inclus
viteza standard manivela pentru follow focus este fabricat din aluminiu, anodizat negru. Se potriveste la follow focus cu standard 12mmx12mm port. 90 de grade unghi drept și bec buton de design, foarte convenabil pentru a controla follow focus.
Siguranță-design de blocare la 12mmx12mm terminal, face introduce urma se concentreze ferm,nu cade.
Partea specială a prezentului follow focus este se poate folosi dimensiuni diferite unelte. Se poate lucra cu 3 dimensiuni diferite viteze pentru a satisface necesitatea diferite, cu diferite lentile :
M0.8-38 T de viteze : 38x0.8mm teren,diametrul este de aprox.28mm (Inclus)
M0.8-43 T de viteze : 43x0.8mm teren,diametrul este de aprox.31mm (Inclus)
M0.8-65 T de viteze : 65x0.8mm teren,diametrul este de aprox.49mm (Inclus)
Eliberare rapidă Versiune, ușor de atașat și detașați.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
FOTGA

Produse din categorie