• Fresco
FOTGA DP3000 Profesionale Mat Cutie, Parasolar +Filtru Tăvi pentru 15mm Rod DSLR Rig

FOTGA DP3000 Profesionale Mat Cutie, Parasolar +Filtru Tăvi pentru 15mm Rod DSLR Rig

RON 329.00
RON 387.16
Din mărfuri
En el almacén

***Mai Recomanda***
FOTGA DP3000 Profesionale Mat Cutie, Parasolar +Filtru Tăvi
pentru 15mm Rod DSLR Rig
2 Dual-scop filtru tăvi, sprijinirea 4x4" filtru dimensiuni ( Una dintre tăvi permite rotirea cu 180 grade)
Kit-ul include un pavilion francez, și două aripi laterale reglabile. Fiecare dintre cele trei clape poate fi poziționat și fixat în așa fel încât să se potrivi cu diferite lungimi focale prin furnizarea de suma maximă de umbrire, fără a obține în modul de a împușcat.
Un set de 4 gogoasa inele sunt incluse.(Dimensiunea la 103mm,76mm,64mm,51mm). Prin montarea la unul dintre aceste inele, lumina din spate de la caseta mat poate fi blocat, lăsând doar obiectivul camerei iese prin piele. Donuts sunt puțin flexibile, iar patru gama de dimensiuni pentru a se potrivi aproape orice obiectiv cu diametrul.
Introducere :
De Înaltă Calitate!Noul Brand!!!
Făcute de înaltă calitate, modul flash, 100% de brand nou .
Acest FOTGA DP3000 Matte box (M2) este un dispozitiv profesional universal proiectat pentru a se potrivi toate DSLR si camere video și este compatibil cu orice standard de industrie 15mm sistem feroviar.
Mata, iti oferă utilizatorului plin de iluminat de control și previne efectul de orbire și lens flare cu pliabil franceză steaguri și laterale reglabile aripi. 4buc de gogosi incluse pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite de lentile. Acesta oferă, de asemenea, un mijloc de a folosi 4x4" filtre și una de 180 de grade de rotație filtru tăvi și mult mai mult!
Acesta este special conceput pentru cele mai multe camere video digitale cu lentile cu unghi larg. Cu preț competitiv, acest matte box va fi optimă de selecție. Aceasta va facilita foarte mult viața ta digitală.
Caietul de sarcini :
Design Universal pentru toate tipurile de camere video si Dslr-uri si Industrie standard de 15mm tije de sprijin, centru-la-centru șine distanță de 60mm.
Material : Realizate din Metal si Plastic
Pachetul Inclusiv : 1x FOTGA DP3000 Matte box (M2) 2x franceză Steaguri 2x Clape Laterale 2x Filtru Tăvi 4x Gogoși ( dimensiunea la 103mm,76mm,64mm,51mm)
* Am acceptat-o ordine Internațională. Am expediat în întreaga Lume.
* Se va livra elementul în termen de 2 zile lucrătoare după clearance-ul de plată.
* de obicei, durează 15-45 de zile lucrătoare. Datorită variației de servicii poștale în diferite domenii, unele zone pot dura un pic mai mult.
* Locuitorii din Italia, Spania, Filipine, Indonezia, Malaezia, Argentina : experiența Noastră din trecut a arătat că livrările în aceste Țări este de a lua, uneori, mai mult de o lună, chiar dacă ne-am livra produse prin Airmail. * Acceptam .
* Accepta Plata Cu Cardul De Credit Prin Intermediul . (Verificată Numai cu Confirmați Adresa ) * Nu restituiri sunt oferite.

Este mai mare decât informațiile

Pachet:
Da
Nume De Brand:
FOTGA
Numărul De Model:
DP3000 M2
is_customized:
Yes

Produse din categorie