• Fresco
FOTGA DP500-IIS Umeziți O/B Greu Opri Urma să se Concentreze pentru BMCC F55 5DIII FS7 C100 C300 F3 HD DSLR HD DV Camera Video

FOTGA DP500-IIS Umeziți O/B Greu Opri Urma să se Concentreze pentru BMCC F55 5DIII FS7 C100 C300 F3 HD DSLR HD DV Camera Video

RON 543.00
RON 583.96
Din mărfuri
En el almacén


FOTGA Upgrade Îmbunătățit DP500 IIS DSLR Follow Focus Reglabil Clapeta w/ A/B se Opreste Greu pentru 15mm Tija de Foraj
suport pentru toate camerele DSLR, camere video
Introducere
Un follow focus este un accent mecanism de control utilizate în film și camere video. Este ergonomic, mai degrabă decât strict necesar; cu alte cuvinte, ea nu contribuie la funcționalitatea de bază a unui aparat de fotografiat, dar în schimb vă permite operatorului să fie mai eficiente și mai precise. Acesta este, de obicei operate de un focus puller dar unele camera operatorii preferă pentru a trage propriile lor de focalizare .
Mecanismul funcționează printr-un set de unelte de pe urma focus, care sunt atașate la dinții de pe inelul de focalizare a obiectivului. Aceste unelte de alimentare la o roată care, atunci când sa transformat de un focus puller, se va învârti în dinți și, astfel, inelul de pe obiectiv.
Acest FOTGA DP500 IIS follow focus este actualizat pe baza anterioare DP500 II versiune am follow focus.Mai elegent aspect,mai este posibil.
Există o îmbunătățire pe structura interioara de a ajunge la un nivel înalt în acest domeniu,care permite mult mai puțin reacție(chiar zero reacție), chiar mai bine decât anterior DP500 II urma se concentreze și mai urmează se concentreze pe piață. Există, de asemenea, un buton dezavantaj poate regla tensiunea de viteze pentru a ajunge la 2 umezi nivel.
Acest lucru a îmbunătățit Follow Focus Integrat cu A/B se Opreste Greu, care au ușor begin/end setari pentru rapid repetabile rafturi între două puncte, și de a face concentrându-se lentile care nu se opreste greu (cum ar fi Canon EF lentile) mult mai ușor.
Mai mult, roata dințată de pe acesta poate fi detașat și instalat în ambele părți, ceea ce îl face potrivit atât pentru stânga și dreapta fotograf.
Marcajul alb inelul este făcut din material magnet. Acesta poate fi detașat sau atașat foarte ușor și rapid pe mentală-a făcut de follow focus.Puteți cumpăra, de asemenea, suplimentare mark inel.
Partea specială a prezentului follow focus este se poate folosi dimensiuni diferite unelte. Se poate lucra cu 3 dimensiuni diferite viteze pentru a satisface necesitatea diferite, cu diferite lentile :
M0.8-38 T de viteze : 38x0.8mm teren,diametrul este de aprox.28mm
M0.8-43 T de viteze : 43x0.8mm teren,diametrul este de aprox.31mm
M0.8-65 T de viteze : 65x0.8mm teren,diametrul este de aprox.49mm
Notă : Doar 1buc uneltele incluse,și puteți alege unul care vă place. Ne va livra standard 43 T daca nu solicita înainte de expediere.
Caietul de sarcini :
Material : metal Robust făcut.
Design îmbunătățit are de amortizare care oferă practic zero reacție(
Durată lungă de viață precizie proiectat cutia de viteze permite corecte si adevarate concentrându-se
Compatibil cu standardul industriei Follow Focus Bici sau Manivela.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
FOTGA
Pachet:
Da
Numărul De Model:
DP5002S
Model:
DP5002S
Pentru A Se Potrivi:
Camera Video,Aparat Foto
is_customized:
Yes

Produse din categorie