• Fresco
Camera înaltă Calitate Faux din Piele de Prindere de Mână Încheietura curea Studio Foto Accesorii pentru Nikon pentru Canon pentru Sony DSLR

Camera înaltă Calitate Faux din Piele de Prindere de Mână Încheietura curea Studio Foto Accesorii pentru Nikon pentru Canon pentru Sony DSLR

RON 10.00
RON 13.12
Din mărfuri
En el almacén

Descriere
Caracteristică :
camera curea de mână se va potrivi Film / Digital SLR și se va potrivi cele mai multe camere Video / camere Video. Produs de calitate exceptionala sac de aparat de fotografiat, curea și alte accesorii aparat de fotografiat.
curea de mână este o înaltă calitate, din piele, curea de mână, Acesta poate fi utilizat împreună cu un aparat de fotografiat de gât curea, deci nu există o nevoie pentru tine de a elimina o curea pentru a caza alte curea. Da dureri de gât o pauza cu acest curea care se potrivește palma ta ca o manusa!
Cu curea de mână atașat la aparatul de fotografiat, puteți încă să montați camera pe un trepied, datorită trepied cu șurub de montare a găsit pe curea camera foto cu placa de baza.
Este gratuit dimensiune ca cureaua este reglabila pentru a se potrivi orice dimensiune de palmier.
Potrivit pentru folosit cu :
Pentru Canon, Nikon, De Olimp, De Panasonic, Pentru Pentax, Pentru Sigma și Pentru Sony Digitale și De Film SLR aparat de Fotografiat.
Aceste elemente includ :
1x Hand Curea de Prindere
Plata >
Puteți plăti by Moneybookers, Visa, Master Card, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit.
CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține.
Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau aliexpress.com pentru asistență.
Transport >
Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții.
Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a oferi
pe mâinile tale.
Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat.
Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale.
Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.
Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport, nu există
nici unul datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.
Garanție >
12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea)
Produsele defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original).

Este mai mare decât informațiile

Pachet:
No
Nume De Brand:
ikacha
Numărul De Model:
Camera curea de mână
aplica:
Pentru Canon Pentru Sony Pentru Pentax Pentru Nikon
Model:
Camera Faux din Piele Mâner curea de mână

Produse din categorie