• Fresco
OEM UNIX Lipit Robot de sudare kituri P16DVAP Fier de Lipit Sfaturi

OEM UNIX Lipit Robot de sudare kituri P16DVAP Fier de Lipit Sfaturi

RON 102.00
Din mărfuri
En el almacén


OEM UNIX Lipit Robot de sudare kituri P16 DVAP Fier de Lipit sfaturi Descriere Produs
Informații Despre Companie
Handif - top din lume industriale MRO achiziții furnizori
Shenzhen handif Technology Co., Ltd. este un lider în integrate de achiziții furnizor din lume de top Industriale MRO, pentru uz industrial și comercial clienților de a oferi one-stop de servicii de produse, prin integrarea lanțului de aprovizionare pentru a ajuta clienții să reducă costurile ascunse de mai multe categorii de cantitate mică de achiziții publice, pentru a îmbunătăți eficiența operațională, pentru a realiza activități de achiziții publice mai transparente și trasabile.
Handif principalele produse, inclusiv
Echipamente de sudare si de lipit sfat , mașină de echipamente și consumabile, scule si consumabile ,echipamente instrumente & forței de muncă consumabile ,furnituri de birou & de iluminat, materiale de predare și de depozitare, produs de securitate , explozie & cărbune de siguranță , electrice și electronice , mecanice si lichid de transmisie a puterii , supape si accesorii , elemente de fixare si vanzari , industriale, control , analize de laborator de mașini, echipamente de laborator și instrumentație , de testare si de laborator materiale consumabile , de peste mări de cumpărare de aproximativ 20 de linie de produse , 320 categorii ,2800 subcategorii, 8682subclasses,mai mult de 1 milion de produs.
Informatizare
Avem zeci de R & D echipa, auto-cercetare și dezvoltare independente de cloud EPS achiziții publice sistemul de management, PI informații despre produs sistem ERP sistemul de management de afaceri, MUR/CRM furnizor/ sistem de management al clienților, poate proteja în mod eficient nevoile clientului sunt pe primul timp de răspuns rapid. În același timp, clientul poate oferi sistemul de e-catalog , punch afară de date servicii de andocare în funcție de diferite între clienții sisteme.
Ambalare Si Livrare
Unix Vânzare Fierbinte viață lungă unix lipire robot sfaturi de contact lipit Greutate 1kg/pachet de Livrare 7 zile Bancare de Plată, Westerun Union, Paypal Port Shenzhen Transport A.By Curier : 4-7 zile Lucrătoare de oferta speciala B.By Aer : 7 zile Lucrătoare de la numit aeroport C.By Mare : 20-25 zile Lucrătoare de la numit port de Serviciile Noastre
Avantajul de a handif MRO integrat de achiziții publice de servicii
1.Economisi timp
Procesul de achiziții este utilizarea de comerț electronic, eficiente economii de achiziții publice de timp și personal de achiziții publice.
2. Timp de livrare scurt
un mare număr de inventar, pentru a evita unele întreprinderi de producție din cauza lipsei, nu poate fi folosit pentru a face echipamentul deteriorat.
3. prognoza achiziții
Clienții prin intermediul MRO integrarea achizițiilor și handif site-ul de sistem de sincronizare de andocare, mai bine apucați necesară de produs ciclul de livrare, pentru a stabili optimă plan de cumpărare.

Este mai mare decât informațiile

is_customized:
yes
Numărul De Model:
P16DVAP
Nume De Brand:
MÂNĂ
Locul de Origine:
CN
Numărul De Model:
P16DVAP
Material:
Cupru
Cerere:
UNIX lipit robot
MOQ:
10buc/punga
certificare:
ROHS/SGS
Pachet:
Cerința De Clienții
plata:
T/T
timpul de livrare:
3-5
Skype :
handif5

Produse din categorie