• Fresco
transport gratuit DMX512 decodor DC12-24V 6A*3channel

transport gratuit DMX512 decodor DC12-24V 6A*3channel

RON 94.40
Din mărfuri
En el almacén


transport gratuit DMX512 decodor DC12-24 V 6 A*3channel
Caracteristici :
DMX512 decodor adoptă avansate de micro-unitate de control; acesta poate primi DMX-512 standard de control digital de semnal care este utilizate pe scară largă la nivel internațional. Se schimbă semnalul PWM semnal de control pentru a acționa lampa cu LED-uri. Se poate conecta, de asemenea, DMX digital consola pentru a schimba lumina sau fiecare efect dinamic.
Specificații temperatura de Lucru -20-60 ° C tensiune de Alimentare 12 V~24 V 0utput 3 canale de Conectare modul de anod comun dimensiunea Externă L127*W42*H33 (mm) dimensiune Ambalare L135*W55*H40 (mm) greutate Netă 140g Brut greutate 160g de Ieșire de gri 256 de niveluri (RGB fiecare) curent de Ieșire, putere de Ieșire de 12 V : Frecvența RF control de la distanță 433.9 MHz Frecvență de semnal PWM de ieșire 5.2 KHz
Cerere
Înainte de a licita, pls vă rugăm să citiți cu grijă de mai jos :
Comanda :
1). Atunci când, pentru nimic în culoare albă, cu excepția prilej special, pls vă rugăm să definească alb rece sau alb cald, lăsând mesaj. Dacă nu, se va considera ca alb rece.
2). Pentru toate controler si telecomanda , nu va fi fără baterie în interiorul, deoarece bateria nu poate trece de inspecție de securitate la export și vamale de import.
3). Pls rugăm să ne anunțați valoare declarată pentru transport, real sau scăzută, lăsând mesaj. Dacă nu, vom declara ca valoare reală.
4). Dacă ați găsit unele dezacorduri în descriere, titlu, o fotografie sau pret, va rugam sa rugam sa ne contactati inainte de a licita pentru a evita neplăcerile sau litigiu.
Feedback-ul :
1). Cu amabilitate feedback-ul, odata ce ai primit și checcked element.
2). 5 Stele feedback-ul este extrem de popular, dacă vă place noastră de produse și servicii. Înainte de a comunica cu noi, vă rugăm să NU lăsați orice feedback NEUTRU sau NEGATIV.
Plata :
1) Plata prin Escrow este foarte recomandat.
2) Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele de import, care poate pare.
3) Reducere pentru combinate de transport maritim este disponibil.
Transport maritim și de manipulare :
1).În principal avem de a trimite bunuri prin China post air mail gratuit de transport maritim și unele DHL, EMS transport gratuit. Puteți alege alte moduri enumerate, daca crezi ca China post air mail durează prea mult timp.
2). Ajunge într-7-20 de zile prin caile Respiratorii post sau 5-8 zile lucrătoare de către EMS/DHL/UPS (depinde de țară și viteza de livrare de la oficiul postal).
3).Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs., cod postal, telefon si adresa de e bine.
4) vă Rugăm să verificați pachetul cu atenție atunci când îl obține și de a nu semna dacă pachetul este rupt.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Controler RGB
certificare:
CE
culoare:
Negru
Tensiune:
12-24V
Sursa De Alimentare:
DC
Nume De Brand:
Kugalite

Produse din categorie