• Fresco
transport gratuit Original goale 9E.0C101.001 Lampa cu Locuințe Modulul pentru Proiector BENQ SP920(LAMP 1)

transport gratuit Original goale 9E.0C101.001 Lampa cu Locuințe Modulul pentru Proiector BENQ SP920(LAMP 1)

RON 370.00
RON 420.00
Din mărfuri
En el almacén

ASCUNS : Lămpile cu Mercur Tensiune de alimentare : 110-240 V Aplicație : Comercial,Interior,Exterior,Profesionale Marca : Ben Q Medie de Viata (ore) : 3000 Garantie : 180 de zile Numărul de Model : 9 E.0 C101.001 Locul de Origine : Guangdong, China (Continentală) Putere : VIP280 W Locul de Utilizare : Guvernul Home theater Școală etc. Proiector de Utilizare : Săli de curs lecția prezintă filme etc Descriere Produs
Toate proiector lămpi au luat stricte controale de calitate pentru fascicul de performanță, conexiuni, tensiuni, și a alerga în timp, astfel încât să puteți avea încredere să funcționeze impecabil în proiecție. În plus, vom oferi o 180 de zile de garanție de după serviciu , Dacă aveți orice tehnice, deteriorat, sau alte probleme ,vă rugăm să contactați cu noi acum , vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta .
Descriere Înaltă Calitate 100% noua compatibila Autentic Original Tip lampa : Lampa Proiectorului Număr Parte : 9 E.0 C101.001 Compatibil cu : Ben Q SP920(LAMP 1). Putere : VIP280 W Înlocuire bec proiector speranța de viață : (STD) : 2000 ore (ECO) : 3000 ore Oferă mai mult de lumeni per watt și durează până la 3000 de ore Minimizează atât de lumină de difracție și de scurgere de lumină lampa maximiza timpul de vizionare, minimizând în același timp costurile. Ușor de instalat. Calitatea poate fi garantat și prețul este competitiv. Garanție de calitate : 180 de zile de la livrare Pachetul inclusiv :
1 x Lampa cu Locuințe Modulul pentru Proiector BENQ (Detaliu de Ambalare : pachet Standard cu cutie mică pentru fiecare bucată)
Garanție Și Returnare
1. Toate produsele sunt 100% noi și să treacă de calitate verificate. Și vor fi ambalate în stare bună înainte de expediere.
2. Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.
3. 180 de Zile FABRICAREA de Garanție pentru un produs defect. (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primirea)
4. Înainte de a returna produsul la noi, vă Rugăm să ne contactați în primul rând. Noi va oferim cel mai bun mod de a solutului problema.
5. Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata. Include numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului
6. Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.
1. Vom accepta DOAR Alipay.
2. Ne va livra la SMT adresa, așa că trebuie să ai Confirmat Adresa.
3. Plata trebuie să fie finalizate în termen de 7 zile de la licitație de aproape. Neplătite licitații vor fi pierdute după 7 zile, și un non-plătitor raport va fi depusă la SMT pentru a recupera de închidere taxele de licitație.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
9E.0C101.001
Nume De Brand:
AWO

Produse din categorie