• Fresco
De înaltă calitate, placa de baza desktop pentru D3F2-LM2 V:1.0 FM2 A75M pe Deplin testat

De înaltă calitate, placa de baza desktop pentru D3F2-LM2 V:1.0 FM2 A75M pe Deplin testat

RON 276.00
Din mărfuri
En el almacén


De înaltă calitate, placa de baza desktop pentru D3 F2-LM2 V : 1.0 FM2 A75 M pe Deplin testat
Achiziționarea Note
(Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a comanda. După ce ați plasat comanda, asta înseamnă că sunteți de acord cu magazinul nostru reguli.)
1. MLLSE este compania noastră de brand.
2. Termenii de livrare este FOB Shenzhen, noi nu poartă nici tarifele cauzate de țara de destinație. Dar putem urmări cererea ta de a scrie preț scăzut și declară valoarea în Vamă.
3. Bateria este interzis la livrare. Va elimina atunci când vom trimite coletul.
4. Parametrii de produse poate nu sunt corecte, vă rugăm să folosiți site-ul oficial date ca standard sau consultați serviciul clienți.
5. Elementul este FOLOSIT (sau Renovate), nu-l măsoare de noi standarde. Nu poate fi zgârieturi pe suprafața produsului, dar aceasta nu afectează utilizarea de către dumneavoastră. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi o mai bună.
6. Vom alege parcela puternic (nu originale / pachetul de vânzare cu amănuntul, care nu a suferit drum lung de transport).
7. Timpul Estimat de Sosire este numai pentru referință, vă rugăm să consultați timp de livrare de pe Ali Express.
8. Vă rugăm să verificați coletul înainte de a semna. Vă rugăm să refuze să semneze, dacă nu sunteți mulțumit cu element (cum ar fi marca, aspectul, deteriorarea și așa mai departe). Odată ce ai semnat coletul asta înseamnă că sunteți de acord pe elementul de stare (vom oferi garanție dacă funcția problema). Dacă se constată deteriorări, după primirea de bunuri, vă rugăm să furnizați o dovadă completă de daune emise de despachetat video si logistica companiei. Dacă nu poți oferi dovada de daune, nu va fi capabil de a obține despăgubiri.
9. Fără permisiunea noastră, vă rugăm să nu montați sau demontați produsul. Odată montați sau demontați-l, sau de garanție eticheta este deteriorat, nu ne oferă nici o garanție sau de restituire.
10. Pentru orice motiv, dacă doriți rambursare completă, aveți nevoie pentru a trimite-l înapoi la noi. Nu acceptăm nici un motiv pentru o necondiționată rambursare completă. Dacă nu acceptă, te rog, nu face ordine.
Placa de baza sunt pe deplin testate,cum ar fi aspect,3 D,toate interfețele,interioare și exterioare ecran.baterie, re-sistem de pornire de cel puțin 2 ori și așa mai departe.

Este mai mare decât informațiile

Porturi:
usb 2.0
Tipul De Memorie:
DDR3
Tip Soclu:
Socket FM2
Chipset-ul:
AMD A75
Nume De Brand:
MLLSE
Numărul De Model:
D3F2-LM2 V
Cu CPU:
No
Element Stare:
Folosit
Cerere:
Desktop

Produse din categorie