• Fresco
En-gros de Bună Calitate și Economice DIY Folosi Silicon de Plastic Gol Cartuș 270ml cu Duze

En-gros de Bună Calitate și Economice DIY Folosi Silicon de Plastic Gol Cartuș 270ml cu Duze

RON 552.00
RON 600.00
Din mărfuri
En el almacén

270ml Goale de Plastic de Etanșare Cartuș Piese pentru lucrări de găurire arme; Pls nu ezitați să ne spuneți dacă aveți în continuare nevoie. Constructorii Alegere Instrumente Limitate, o alegere furnizor și partener! OEM/ODM este, de asemenea, binevenite.
Ușor de utilizat,de bună calitate perfectă de funcții;
Ambalare mod pentru ștergătoarele vor fi aleatoare bazat pe stocul nostru în cazul în care cantitatea este mică.
Compania noastra poate face atât cu ridicata și cu amănuntul pentru tine.
Pls locul tau pretios cu amănuntul comanda direct online!
Pls contactati-ne online prin trademanager sau end-ne mesaje dacă doriți să comandați mai mult ca angro. Dupa ce cantitatea pe care doriți, cum ar fi 500pcs, 1000pcs,2000pcs sau mai mult, vom verifica mai bun mod de a trimite produsele la tine.
Dacă doriți să ne trimiteți bunuri prin alte metode mai ieftine sau trimiterea împreună cu alte bunuri, pls nu ezitați să ne lăsați mesaje sau vorbesc direct cu managerul comercial!
Orice întrebare pentru produsul sau transport maritim, pls nu ezitați să ne contactați!!!
Vă rugăm să rețineți că, prin China Post Air Mail, poate dura mult timp-lea(30 de zile la 60 de zile) e drum, deși express taxele sunt foarte ieftine prin China Post Air Mail.
Pentru greutate totală de mai jos 2kgs putem trimite produsele prin China Post Air Mail. Peste 2kgs alte express trebuie să fie ales.
Certificare CE aer lucrări de găurire arme : cu 10 ani de experiență profesională pentru a garanta arme de calitate; daca vrei cantitate mare, va rugam sa ne trimiteti e-mailuri si va vom oferi cele mai ieftine tarife. Instrumente profesionale Furnizor de Constructori Alegere Instrumente limitate, Specializat în Efectuarea de lucrări de Găurire Scule! Remarcă : 1, prin China Post Air Mail, acesta este cel mai ieftin mod de a trimite. Dar poate dura mai mult timp pe drum. 2, dacă doriți ca produsul urgent, pls alege alte mai repede expres sau contactati-ne online sau prin mesaje. dacă ai nevoie de o cantitate mai mare pls comanda on-line. De asemenea, puteți să ne trimiteți mesaje on-line pentru informații detaliate. Dacă nu ați putut găsi tipuri vrei, pls contactati-ne. Noi vă va ajuta pentru a găsi potrivite elemente pe care doriți. Putem face atât cu ridicata și cu amănuntul pentru tine. Vom lucra împreună pentru beneficiul reciproc. daca vrei cantitate mare, va rugam sa ne trimiteti e-mailuri la e-mail de mai jos pentru prețuri mai mici. Adresa de e-mail : va (a) builderschoicetools (dot) com Contact : Va Telefon : +8613429626426 Skype : bctools1 Whatsapp/Viber/Wechat/Line/te kaokao Vorbi : +8613429626426

Este mai mare decât informațiile

is_customized:
Yes
Sursa De Alimentare:
manual
DIY Consumabile:
Vopsea Si Decorare
Tip:
Cartuș De Pistol
Numărul De Model:
BC-P015
personalizate:
Da
Culoare:
Alb
Forma:
Ca imagine arată
Funcția:
Gol cartuș de plastic pentru a pune etanșare

Produse din categorie