• Fresco
LITE-O-15D Shunt Regulator de Putere de Bord Tensiune de Ieșire +/-5 ~ +/-60V Reglabil

LITE-O-15D Shunt Regulator de Putere de Bord Tensiune de Ieșire +/-5 ~ +/-60V Reglabil

RON 93.04
Din mărfuri
En el almacén

LITE-O-15 D Shunt Regulator de Putere de Bord Tensiune de Ieșire +/-5 ~ +/-60 V Reglabil caietul de sarcini : 1.Dimensiune : 120mm×75mm
2.Tensiune de ieșire : ±5-±60 V(Nevoie pentru a schimba corespunzătoare dioda Zener) Caracteristică :
1.De joasă impedanță de ieșire
2.Nivelul de Ieșire unda
Pachet :
1*LITE A-15 D Shunt Regulator de Putere de Bord Tensiune de Ieșire +/-5 ~ +/-60 V Reglabil
Notă : vă Rugăm să rețineți că acest produs este doar pentru DIYer care au suficiente cunoștințe în sectorul energiei electrice și electronice. Este un pericol pentru obtinerea electric zguduit dacă nu aveți suficientă cunoașterea în sectorul energiei electrice și electronice! Vă rugăm să ia în considerare să cumpere produsul finalizat dacă nu aveți suficiente cunoștințe în E&E. DIY kit de instalare necesită o anumită bază electronică de producție și capacitatea practică, există riscul de deteriorare în timpul procesului de instalare, odată ce placa este pornit, nu suntem responsabili pentru componente. vă mulțumim pentru înțelegere.
Transport & Livrare livrăm internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail, și fiecare parcelă vor fi înregistrate cu număr de urmărire. Putem, de asemenea, nava de UPS/EMS/DHL/Fed Ex alternative de metoda de transport maritim pentru taxele aferente. Vă rugăm să e-mail cod postal pentru cotatie de transport maritim.
Clienții internaționali, pot apărea întârzieri de către autoritățile vamale sau post național de furnizori. Revizuirea duty-free limite. Vă rugăm să ne anunțați înainte de efectuarea plății, dacă aveți nevoie de split transport.
Timp de Livrare
La timp pentru a livra internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail destul depinde de diffrent desination din lume, este, de asemenea, supuse de a modifica din cauza condițiilor meteorologice locale, poștale, de politică și de verificare personalizat. Baza poștale poșta reguli și experiența noastră, vă rugăm să vă rugăm să fie remarcat că : Pentru Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia, este nevoie de aproximativ 10-15 zile lucrătoare; în Canada, este nevoie de aproximativ 12-18 zile lucrătoare; în Brazilia / America de Sud, este nevoie de aproximativ 25-35 de zile. În Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est, este nevoie de aproximativ 15-20 de zile lucrătoare.
Întoarce & Înlocuiri și Reparații acceptăm retururi & înlocuiri în termen de 7 zile de la data la care clientul a primi produsele, vă rugăm să contactați mai întâi în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală. Ca un beneficiu pentru clienții noștri, oferim, de asemenea, de reparații în termen de 3 luni din ziua când acest element este expediat, după reparare se face, vă vom trimite un articol, dar clientul ar trebui să plătească atât căile de transport maritim.

Este mai mare decât informațiile

Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Nume De Brand:
Q-BAIHE
Compatibil:
Consola De Joc
is_customized:
yes

Produse din categorie