• Fresco
A3967 Pas Cu Pas/Motor Pas Cu Pas Ușor Driver/Shield Driver De Placa

A3967 Pas Cu Pas/Motor Pas Cu Pas Ușor Driver/Shield Driver De Placa

RON 43.20
Din mărfuri
En el almacén


Descriere Produs
Easy Driver motor pas cu pas cu mașina este foarte ușor de utilizat, se poate cu orice pot 0-5 V (3 V, vă rog, scurt-circuit SJ2) semnalul cu utilizarea de echipamente. Easy Driver prin acces 7-30 V tensiune la puterea motorului, și poate conduce aproape orice motor pas cu pas. La Easy Driver tensiune de la bord de chips-uri poate fi setat la 3.3 V sau 5 V, poate fi direct și de pe linia 4, motor pas cu pas și micro controler conectat direct și precis de control al motorului pas de acțiune.
Notă : când unitatea este conectează-te cu energie electrică, vă rugăm să nu conectați sau deconectați motorul. Acest lucru va duce la A3967 IC daune permanente.
Parametrii
A3967 motor, cip
MS1 MS2 picioare folosite pentru a controla motorul de compartimentare (2, 4, 8).
Valoarea implicită este 8 subdiviziune.
Compatibil cu oricare dintre cele 4, 6 și 8 tensiunea de linie motor pas cu pas.
Reglabil de control curent
Puterea de intrare interval de 7-30 V, de mare viteza, cuplul este mai mare atunci când tensiunea a obține mai mare
Pachet :
1 buc A3967 Motor pas cu Pas Shield Driver de Placa
Transport & Livrare
Am expediat internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail, și fiecare parcelă vor fi înregistrate cu număr de urmărire. Putem, de asemenea, nava de UPS/EMS/DHL/Fed Ex alternative de metoda de transport maritim pentru taxele aferente. Vă rugăm să e-mail cod postal pentru cotatie de transport maritim. Clienții internaționali, pot apărea întârzieri de către autoritățile vamale sau post național de furnizori. Revizuirea duty-free limite. Vă rugăm să ne anunțați înainte de efectuarea plății, dacă aveți nevoie de split transport.
Timp de Livrare La timp pentru a livra internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail destul depinde de diffrent desination din lume, este, de asemenea, supuse de a modifica din cauza condițiilor meteorologice locale, poștale, de politică și de verificare personalizat. Baza poștale poșta reguli și experiența noastră, vă rugăm să vă rugăm să fie remarcat faptul că Pentru Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia, este nevoie de aproximativ 10-15 zile lucrătoare; în Canada, este nevoie de aproximativ 12-18 zile lucrătoare; în Brazilia / America de Sud, este nevoie de aproximativ 25-35 de zile. În Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est, este nevoie de aournd 15-20 zile lucratoare.
Întoarce & Înlocuiri și Reparații acceptăm retururi & înlocuiri în termen de 7 zile de la data la care clientul a primi produsele, vă rugăm să contactați mai întâi în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală. Ca un beneficiu pentru clienții noștri, oferim, de asemenea, de reparații în termen de 3 luni din ziua când acest element este expediat, după reparare se face, vă vom trimite un articol, dar clientul ar trebui să plătească atât căile de transport maritim.

Este mai mare decât informațiile

Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Nume De Brand:
Q-BAIHE
Compatibil:
Consola De Joc
is_customized:
no

Produse din categorie