• Fresco
brodate cu Litere de Aur Haine de Pânză Brodată Haine Diy Autocolante Haine Model Decalcomanii de Cusut Patch-uri Autocolante 10buc

brodate cu Litere de Aur Haine de Pânză Brodată Haine Diy Autocolante Haine Model Decalcomanii de Cusut Patch-uri Autocolante 10buc

RON 7.00
RON 8.72
Din mărfuri
En el almacén


[xlmodel]-[custom]-[34523] descriere
Nume produs : 26 alfabetul englez patch
Dimensiune : aproximativ 40x50mm
Culori : A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, Y, Z.
Ambalare : 10 patch litere
Domeniul de aplicare : pantofi și pălării, genți, îmbrăcăminte, îmbrăcăminte, textile acasă
Există lipici pe partea din spate, puteți fier sau coase haine, dar, în scopul de a face mai durabil, vă rugăm să coase câteva ace de după masă.
Cum pentru fier de pânză :
1, a pus o cârpă pe poziția doriți să inserați, adeziv hot-melt partea de îmbrăcăminte (adeziv nu poate fi rupt), se incalzeste fierul de călcat de la partea din față a pânză de 10-20 de secunde, pânză Stick poziție fixă. Puteți folosi, de asemenea, manual pentru a asigura o cârpă înainte de masă, astfel încât să nu pentru a compensa pânză.
2, situat pânză cu haine (sau alte materiale textile), la rândul său, din inversă de călcat 30-60 de secunde pentru a se asigura că adezivul se topește, pânză, aplicată pe haine (sau alte materiale textile).
3, și în cele din urmă, din fața călcat 1-2 minute, principalele călcat margine pânză și un colț pentru a se asigura că suprafața netedă, și haine (sau alte materiale textile) amestec perfect.
Notă : cu paiete, margele, strasuri, flori de matase, parul minge de cârpă, și pânză cu metal broderie, ar trebui să fie de partea opusă de călcat, pânză să fie bine fixate înainte de colț tapiterie din față, astfel încât să nu Deteriora la fața paiete sau alte accesorii. Haine (sau alte materiale textile) ar trebui să fie păstrate la loc uscat, călcat de pânză sau fără haine de fier.
Pânză de călcat, generale pe termen lung și de îmbrăcăminte (sau alte materiale textile) strâns integrate. Dacă cârpă după o perioadă de timp, sau vărsat după spălare, indicând fier de călcat temperatura este prea scăzută, sau călcat timpul este prea scurt, se repetă operațiunea de origine, din nou cârpă caldă.
[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă
[xlmodel]-[produse]-[34674]
[xlmodel]-[produse]-[34674] cele Mai Populare

Este mai mare decât informațiile

Tip De Produs:
Patch-uri
Caracteristică:
3D,Handmade,Eco-Friendly
Stil:
Fier-Pe
Technics:
Brodate
Numărul De Model:
26 De Litere Engleză
Dimensiune:
40x50mm

Produse din categorie