• Fresco
Trompetistul 01575 1/35 M1132 Stryker ESV(Inginer de Execuție Vehicul)w/SMP/AMP-Mină la Suprafață Plug

Trompetistul 01575 1/35 M1132 Stryker ESV(Inginer de Execuție Vehicul)w/SMP/AMP-Mină la Suprafață Plug

RON 88.00
Din mărfuri
En el almacén

Trompetistul 01575 1/35 M1132 Stryker ESV(Inginer de Execuție Vehicul)w/SMP/AMP-Mină la Suprafață Plug
Inginer Suport Vehicul [ESV], unul dintre cele opt propuse Stryker variante, are aceeași putere ca Stryker infanterie vehiculului de transport, ceea ce face mai ușor pentru ingineri să negocieze teren accidentat. Unitatea este mai vechi vehicul făcut să țină pasul cu infanteria o provocare. Asta a îngreunat misiunea. Ei nu puteau vedea prin praf. Dar acum, ei pot negocia același teren. În afară de putere, ESV acțiuni și alte asemănări cu Stryker frați. Ca și alte Strykers, este echipat cu doua rachete Javelin și un calibru 50 arme de la distanță stație care permite gunner la foc din interiorul vehiculului. De asemenea, acesta vine echipat cu o camera video, care să permită conducătorului auto să vadă ce se întâmplă în afara vehiculului. În plus, liderul echipei are un display touch-screen, care permite-l pentru a vedea ce atât trăgător și șoferul vedea.
ESV oferă Inginer Echipa cu foarte mobile, protejate de transport să decisiv locații de pe câmpul de luptă pentru a oferi cele necesare mobilității și a limitat mobilitatea sprijin pentru BCT. Integrat în ESV sunt actuale obstacol neutralizare și lane sisteme de marcare și al meu dispozitive de detectare. Scara : 1 : 35 Tip : Static kit Dimensiuni : Lungime : 341.63 mm Lățime : 157.31 mm cantitatea de Piese : 923pcs
Prieten Drag,
Multumesc pentru vizita magazinul nostru! Legate de transport maritim și de plată, trebuie să clarifice cât mai jos. Vă rugăm să citiți înainte de a cumpăra :
1. Pentru transportul de Brazilia, ne-am promis că data de livrare este de maxim 90 de zile de china post air mail sau Speciale-line YW, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 90 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.
2. Pentru transportul în rusă și Belarus , vă sugerăm să alegeți : serviciile de Finlanda, cu mai ieftin costul de transport maritim și de livrare rapida, am promis că în termen de 40 de zile de livrare data de : serviciile de Finlanda, dacă nu ați primit comanda dvs. în termen de 40 de zile de : serviciile de finlanda, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.
3. Pentru china post air mail de expediere în alte țări (cu excepția Braziliei), am promis că în termen de 60 de zile de data de livrare, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 60 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.
4. Gratuit de transport maritim produs în rusă, Belarus, va vom trimite prin : serviciile de finlanda.

Este mai mare decât informațiile

Vehicul:
Rezervor
Avertizare:
14+
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
> 14 ani
Material:
Plastic
Plastic Tip:
ABS
Tip:
Rezervor
Scara:
1
Numărul De Model:
RT-472
Tema:
Vehicul

Produse din categorie