• Fresco
Trompetistul 01585 scara 1/35 germana 8.8 cm Flak 18 Selbstfahrlafette Rezervor

Trompetistul 01585 scara 1/35 germana 8.8 cm Flak 18 Selbstfahrlafette Rezervor

RON 184.00
Din mărfuri
En el almacén

Trompetistul 01585 scara 1/35 germana 8.8 cm Flak 18 Selbstfahrlafette Rezervor Zece 8.8 cm Flak 18 anti-aeronave arme au fost montate pe piedestale pe DB s8 și DB 9 șasiu în 1939 ca de 8,8 cm Flak 18 (Sfl.) auf Zugkraftwagen 12t (Sd.Kfz. 8) pentru anti-tanc taxe. O arma scut fost prevăzute pentru 88, dar tunarii au avut nici o altă protecție. Toate zece au fost atribuite prima companie de anti-batalion de tancuri Panzerjäger-Abteilung 8, care a participat la Invazia Poloniei din 1939, Bătălia Franței în 1940 și Operațiunea Barbarossa în 1941. Scara : 1 : 35 Tip : Static kit Dimensiuni : Lungime : 203.8 mm Lățime : 68.6 mm cantitatea de Piese : 780pcs
Prieten Drag,
Multumesc pentru vizita magazinul nostru! Legate de transport maritim și de plată, trebuie să clarifice cât mai jos. Vă rugăm să citiți înainte de a cumpăra :
1. Pentru transportul de Brazilia, ne-am promis că data de livrare este de maxim 90 de zile de china post air mail sau Speciale-line YW, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 90 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.
2. Pentru transportul în rusă și Belarus , vă sugerăm să alegeți : serviciile de Finlanda, cu mai ieftin costul de transport maritim și de livrare rapida, am promis că în termen de 40 de zile de livrare data de : serviciile de Finlanda, dacă nu ați primit comanda dvs. în termen de 40 de zile de : serviciile de finlanda, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.
3. Pentru china post air mail de expediere în alte țări (cu excepția Braziliei), am promis că în termen de 60 de zile de data de livrare, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 60 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.
4. Gratuit de transport maritim produs în rusă, Belarus, va vom trimite prin : serviciile de finlanda. Transport gratuit pentru Brazilia, va vom trimite prin Specială-linia YW, transport gratuit la Americani, ne va livra prin E-pachete, pentru alte țări, va vom trimite prin china post air mail.
5. Dacă primiți elementul în stare proastă, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi cea mai bună soluție pe care o avem.
6. De asemenea, vom accepta paypal de plată, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu noi si ne va lasa sa stii contul nostru de paypal atunci.
7. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm fel să ne dea un 5 star feedback-ul , bunatatea suport înseamnă mult pentru noi!
Mulțumesc pentru atenție și sper că veți avea o mare experiență de cumpărături în magazinul nostru!.

Este mai mare decât informațiile

Vehicul:
Rezervor
Avertizare:
14+
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
> 14 ani
Material:
Plastic
Plastic Tip:
ABS
Tip:
Rezervor
Scara:
1
Numărul De Model:
01585
Tema:
Vehicul

Produse din categorie