• Fresco
Led alb 7 pin Moment ON/OFF/ Momentană PE Rocker Switch DPDT pentru NARVA ARB Carling Înlocuire stil, Clasa Marin 12V 24V

Led alb 7 pin Moment ON/OFF/ Momentană PE Rocker Switch DPDT pentru NARVA ARB Carling Înlocuire stil, Clasa Marin 12V 24V

RON 27.96
Din mărfuri
En el almacén


Descriere :
1.Aceeași dimensiune ca ARB/Carling/NARVA switch-uri. (are o fata de suprafață dimensiunea de 50mm x 25mm și utilizează un standard din dimensiunea gaura de prindere de 37,2 mm x 21.2 mm.Vă rugăm să verificați dimensiunea înainte de a licita.)
2.Rezistent la apa, Dublu Pol Dublu Arunca (PE)-OFF- (PE )comutator,negru suprafata tare rocker.Evaluat la 20amp/12v și 10amp/24v.
3.Protecție la scurt circuit, protectie la suprasarcina, împotriva inversare a polarității protecție.
4.Dual LED lumini în Alb.
Lumina se aprinde când este apăsat comutatorul în SUS.Acesta va reveni în poziția oprit atunci când scoateți degetele.
Jos este aprins atunci când apăsați comutatorul în jos.Acesta va reveni în poziția oprit atunci când scoateți degetele.(două premium Led-uri emite confortabil fascicul, puteți vedea în mod clar în întuneric.)
5.Potrivite pentru Masina,Barca,Marin,Iaht,RV,ATV-uri,UTV.
Pentru mai multe Led-uri albe Switch-uri, puteți vizita :
Avem pe off, (pe) off , on off, pe , (pe) pe (de pe) switch-uri. Paranteze inseamna de moment. puteți vizita magazinul nostru la
Vă mulțumim pentru cumpărături la
Conținutul
1 x comutator basculant
Plata :
1. Plata trebuie să fie primite în termen de 3 Zile de la data achiziționării.
2. Vă rugăm să lăsați notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).
3. În mod normal, comenzile vor fi procesate imediat și expediate în 24-48 de ore, așa că NU acceptăm orice e-Mail/Mesaj notă înainte sau după ce ai plasa comenzi.
4.Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm să citiți cu atenție toți termenii, atunci când vă cumpărați. Multumesc!!!
Transport :
Articol vor fi livrate in termen de 24-48 de ore după plata integrală este primit. (cu excepția weekend și de sărbători)
Putem livra in statele UNITE ale americii de e Packet. Este nevoie de aproximativ 7 - 20 zile lucrătoare.Am expediat o altă țară cu număr de urmărire prin Singapore sau Hong Kong Air mail. Această ordine internațională poate dura mai mult pentru a ajunge.În mod normal, timpul de expediere pentru cele mai multe țări este de 15 până la 25 de zile lucrătoare.(Cu excepția RUSIEI,SPANIA,BRAZILIA,MEXIC,BELARUS și așa mai departe.)
Dacă nu ați primit expedierea în termen de 28 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom verifica și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
Feedback-ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
BANDC
An:
2017
Element De Lungime:
3.72cm
Caracteristici Speciale:
LED-uri albe LAMPA
Tip De Material:
Negru suprafata tare rocker
Extern De Certificare De Testare:
CE
Articol Greutate:
55g
Numele Modelului:
430
Lățime Produs:
2.12cm
Tip De Element:
(pe) pe (de pe)

Produse din categorie