• Fresco
9 inch Android cu Ecran 7.1 Sistemul 2G RAM Masina DVD Player Navigatie GPS Sistem Radio pentru Chevrolet Cruze 2009-2015

9 inch Android cu Ecran 7.1 Sistemul 2G RAM Masina DVD Player Navigatie GPS Sistem Radio pentru Chevrolet Cruze 2009-2015

RON 1152.00
Din mărfuri
En el almacén


Aplicabile Masina si An
Pentru Chevrolet Cruze (2009-2015) (9-inch Ecran)
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele vamale și taxele pentru import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Este mai mare decât informațiile

Limba OSD:
Caracteristică Specială:
Suport de Control pe Volan,Functia Wifi,Suport 3G,Built-In Difuzor/Microfon,Suport can-Bus
Afară De Putere:
4X45W
Cruze-An:
2010,2014,2011,2015,2013,2012
Mass-Media Digitale Format:
JPEG,DVD-R/RW,CD,WMA,Mp3,DVD-RAM,Mp4,CD Video
Caracteristici Speciale:
Încărcător,TV,Telefon Mobil,MP3 player,CD Player,FM Transmitter,Built-in GPS,Radio Tuner,Bluetooth,Ecran Tactil
Tip De Material:
Plastic & Metal
RAM:
2G
Nume De Brand:
Astrowind
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Chevrolet
Din:
Unul Din
Dimensiunea De Afișare:
9
Element Dimensiune:
42X26X35CM
Articol Greutate:
5kg
Chevrolet Model:
CRUZE
Max De Memorie Extern:
64g
Sistemul De Operare:
Android
ROM:
16g
Rezoluție:
1024x600
Numele Modelului:
CT-7087
Tensiune:
12V
TF/Micro SD Slot:
1
Interfață:
AV in/out, USB
AirPlay:
Suport
AV In/Out:
Suport
Sistemul De Operare:
android 7.1 sistemul
Plasarea:
In-Dash

Produse din categorie