• Fresco
POP RELAXA 6 Coreea de turmalina germaniu brățări îngrijire a sănătății energie, ion echilibru fizioterapie maro oameni de piatră brățară pentru femei

POP RELAXA 6 Coreea de turmalina germaniu brățări îngrijire a sănătății energie, ion echilibru fizioterapie maro oameni de piatră brățară pentru femei

RON 235.00
RON 336.00
Din mărfuri
En el almacén

Turmalina brățară Coreea de tehnologie tourmaline germaniu bratara terapie fizică de îngrijire a sănătății anioni piatră Noua moda brățară de sănătate POP RELAXA 6 bratari fără bijuterii. Nu vib masaj sunt 26pcs de cea mai buna calitate de maro pietre de turmalina. Utilizarea de turmalina pentru descărcarea de gestiune de departe raze infraroșii și anioni
Turmalina emite aproximativ 2,5~13.5 microni de raze infraroșii de departe și e comparat cu raze infraroșii ale corpului uman sine, numit "raza vietii".
Razele nu este singurul beneficiu muschii de pe suprafața corpului, dar toate celulele, inclusiv vasele de sange, glandele limfatice și nervi în adânci părți ale corpului nostru.
Aceste raze vitaliza funcția biologică a celulelor noastre și de a crește circulația, ameliorarea nevralgii, dureri de spate, dureri de artrita, elimină toxinele și dioxid de carbon din sângele nostru, îndeplinește o funcție antibacterian.
Material noastre turmalina brățară.
6 seturi de bratari din PP saci, nici bijuterii.
Înainte de a comanda : vă Rog lăsați-vă numele complet, mai bine de două Tels Nu pentru livrare de succes. Impozit (Taxă) : respectă normele internaționale, locale sau de destinație, impozitul va fi plătit de către cumpărător, vom pune mai mică valoare de pe factura sau factura pentru a ajuta la reducerea de impozit. Timp de livrare : In maxim 5 zile lucratoare. si pls sa ne contactati daca u nu te bunuri în 20 de zile, ne va ajuta u pentru a urmări coletul. Semn coletul : Vom trimite coletul în condiții bune, dar poate fi rupt în timpul internaționale de livrare sau deschide prin violență, atunci când ofițerii vamali verifica mărfurile înainte pe avion. Deci, sperăm că toți cumpărătorii vor cere oferi tip pentru a deschide în cazul în care parcela este în stare proastă înainte de a semna parcelă, și cere-i pretinde de la ei, dacă prejudiciul este cauzat de livrarea lor. Dacă problema calității se întâmplă : Noi oferim garanție de un an , fiecare parcelă există o legitimație de serviciu, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru serviciu, cu descrieri, fotografii sau video dacă problema calității se întâmplă. Din cauza diferenței de timp nu am putea răspunde acum, asigurați-vă că ne va da un răspuns dacă vom obține dvs. de e-mail și să dea o soluție în termen de 3 zile lucrătoare. binevenite orice sugestii, dacă ne va ajuta pentru a îmbunătăți viitorul serviciu sau magazin.
Dragi cumparatori : Vom fi în vacanță pentru a sărbători anul nou Chinezesc, Vacanta libere : februarie 5~27 februarie 2018. vom începe trimiterea de colete pe 28 februarie, vă Mulțumim pentru răbdare. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți întrebări sau nevoie de ajutorul nostru.

Este mai mare decât informațiile

culoare:
Maro
Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Cerere:
Mână
Nume De Brand:
POP RELAXA
Numărul De Model:
PR-B26 mult
Material:
turmalina piatra
culoare:
roșu maro
Numele produsului:
Turmalina piatra ion brățară
Funcția:
Energie și ion
Proprietăți :
Terapie De Reabilitare Consumabile
Tip:
Terapia
CANTITATE de turmalina piatra:
26pcs
Bratara Size (dimensiunea rotund) :
20-24CM
Cerere:
Mână
Un singur colet :
6 bratari
Ambalare:
PP saci

Produse din categorie