• Fresco
HANRIVER de uz casnic de Col uterin coloanei vertebrale masaj instrument 3D emulator framanta masaj cervical instrument și versatil, corp masaj

HANRIVER de uz casnic de Col uterin coloanei vertebrale masaj instrument 3D emulator framanta masaj cervical instrument și versatil, corp masaj

RON 244.00
RON 267.96
Din mărfuri
En el almacén

Modul de alimentare : USB Funcția : handheld sârmă de control modul de Control : calculator de tip Aplicabile poziție : gât de Viteze locatie : 2 tehnica de Masaj : se framanta Fizice terapie : terapie magnetic Produs de funcții : 1. Vibrația 2. Transmisie de voce 3. Impuls Electric de masaj 4. Termică moxibustion 5. Magnetic 6. Funcționare fără fir 7. Smart lipirea 8. Inel de tracțiune 9.Masaj în mai multe părți 3 D smart tehnologia de lipire în Funcție de curba gât ușor de reglare automată, să patch-uri și vertebre cervicale se potrivesc de precizie, poate scuti de noapte și de a reduce stimularea. Vibrații modul de masaj, gâtul este mai confortabil Vibrații poate în mod eficient și în mod mecanic, scuti dureri de gât și să vă bucurați de o viață relaxat. Fierbinte moxibustion de masaj : cu temperatură scăzută și temperatură ridicată, puteți alege în funcție de propriile nevoi și de temperatura mediului. (după o temperatură scăzută, pentru a evita caldă și fierbinte moxibustion de la început, astfel încât să se evite disconfortul pielii, încălzire și moxibustion de gât pot fi folosite pentru a ajuta fierbinte moxibustion, iar efectul este mai bun. După utilizare, vă rugăm să ștergeți curat.) Flux Magnetic efect : Două de adâncime grad medical magneți pot fi folosite pentru a realiza magnetit efect, atinge idealul magnetic efect terapeutic, masaj și gât pentru a promova microcirculatiei, care este mult mai eficient decât cel comun, built-in mic magnetit produse. Simplificat design circular:eliberarea acordurilor cu arc de tracțiune naturale curbură fiziologice ale corpului uman, și de relaxare a intercone comun de vertebră cervicală. Inel dublu de suprafață, suprafața de contact este mare : aparatul de masaj dispune de doua ovale patch-uri și patch-uri este realizat din oglindă clasa material de aliaj, care este mai bine, și utilizarea de patch-uri rău materiale pot afecta efectul de puls tratament.
Plasturele inteligent float : Ea poate fi plutește liber în direcția dreapta și din stânga, toate-directional, adânc masaj cervical, activități flexibile, și mai bine suprafața.
Transmisie de voce, distractiv de a se bucura : Acest aparat de masaj poate reda melodii care vă permit să vă bucurați de muzică frumoasă atunci când ai de masaj. Masaj poate, de asemenea, de difuzare de voce, astfel încât să puteți ști masaj de program și de timp. Simulare 3 D persoană se framanta masaj de : Roti si se framanta dreapta și la stânga și la dreapta, masaj gât în adâncime completă.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Nume De Brand:
HANRIVER
Cerere:
Corpul
Material:
Bumbac, ABS
Numărul De Model:
000

Produse din categorie