• Fresco
Deget de Papusi/Papusi/Jucarii povestiri elemente de Recuzită/Instrumente Model de Jucărie pentru Bebeluși/Copii/Jucarii pentru Copii

Deget de Papusi/Papusi/Jucarii povestiri elemente de Recuzită/Instrumente Model de Jucărie pentru Bebeluși/Copii/Jucarii pentru Copii

RON 8.00
RON 8.48
Din mărfuri
En el almacén

Dimensiune produs : înalt de 2,75"și largă 1.18". Un set Moș Crăciun cerb de Crăciun, om de zăpadă de Crăciun urs de Crăciun pinguini. Gata de a crea o atmosferă fericită și situații de învățare, îi ajută pe copii să învețe lumea cu alți ochi și punctul de vedere, lăsați copiii să învețe creierul să se gândească! Acesta este un foarte bun educaționale părinte-copil jucărie. Se poate purta pe degete pentru a spune o poveste pentru copii.Dimensiune produs : înalt de 2,75"și largă 1.18".
Un set Moș Crăciun cerb de Crăciun, om de zăpadă de Crăciun urs de Crăciun pinguini.
Gata de a crea o atmosferă fericită și situații de învățare, îi ajută pe copii să învețe lumea cu alți ochi și punctul de vedere, lăsați copiii să învețe creierul să se gândească!
Acesta este un foarte bun educaționale părinte-copil jucărie.
Se poate purta pe degete pentru a spune o poveste pentru copii.
Super minunat mic multi-funcția de jucarii educative, fac lucru manual este foarte complex, fiecare numai printr-o varietate de mică bucată de material, și ochii și gura brodate.
Principalul material : tesatura
Culoare : Multicolor
Continut pachet : 5 x Deget, papusa
Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
MAGICYOYO
Tip De Element:
Marionete

Produse din categorie