• Fresco
Realiste de înaltă calitate din material Plastic de sex feminin manechin cap manechin cu par pentru pălărie și ochelari de soare si bijuterii si masca de afișare

Realiste de înaltă calitate din material Plastic de sex feminin manechin cap manechin cu par pentru pălărie și ochelari de soare si bijuterii si masca de afișare

RON 93.00
RON 179.60
Din mărfuri
En el almacén


Acest cap de manechin este ideal pentru a-ți pălăria & sticla & bijuterii & masca de afișare . Acest cap de manechin este capul poate fi rotit în orice direcție doriți. Capul poate fi înclinat. Dacă doriți, puteți chiar re-modela! Acest cap de manechin este confectionat din plastic de înaltă calitate, cu extrem de realist machiaj. Capul de manechin poate fi disemble în bucăți . Vino și de a inspecta și veți cădea în dragoste cu acest cap de manechin pentru sigur!
Material : plastic.
Notă : materialul de capul ei, iar baza este un pic diferit, deși ele sunt un alt tip de plastic, astfel încât culoarea de această partea a doua va fi un pic diferit, dar se pare ca la fel pe fotografie.
Inaltime : 52cm
Circumferinta capului : 54cm
cu urechea, dar fără găurile pentru cercei.cu lungi gene.
Vă rugăm să rețineți : manechin peruca pe foto este inclus. Manual de măsurare poate conduce la 1-3 CM de eroare, vă Rugăm să Rețineți-l.
Orice confuz doar nu ezitați să ne contactați.
În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca un cadou și o valoare mai mică pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc, cum ar fi Brazilia,Polonia,italia. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.
Dacă aveți nevoie pentru a declara valoarea reală pe parcle, vă rog să ne spuneți cu scopul de mesaj,e-mail sau trademanager .
Cald garantii :
1. Proces rapid : comanda Dvs. va fi procesată în termen de 48 de ore.
2. Rapid de transport maritim de serviciu : E-pachete și Global uri sunt acceptate.
3. Asigurarea calității : se Întoarcă și politica de Rambursare sunt acceptate.
Cromatică :
1. Toate produsele furnizate de fotografii pentru fotograf profesionist, atent repara erorile de sistem și de culoare cât mai mult posibil și real mărfuri de ajustare, fizică.
2.Dar din cauza lampa de lumina, ecran color abatere, înțelegere personală de diferite culori, obiect ar putea exista unele fotografie color, cu această problemă nu aparține de mărfuri problemă de calitate, culoarea finală cu bunuri reale va prevala.
DIMENSIUNI :
1. durează, de obicei, " CM " ca unitate.
2. Nu există nici o relație absolută între înălțime și greutate și dimensiune. 155 CM înălțime poate purta aceeași dimensiune rochie cu 168 CM inaltime
3. Dimensiunea bustului este factorul-cheie în mărime de selecție
4. Încercarea de personalul bustul este dimensiunea după purtarea invizibil lenjerie de corp.
Sfaturi : Dimensiunea diagramă este doar pentru referință, cu măsurători de eroare de 1-2cm, este normal, nu calitatea problemă, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Este mai mare decât informațiile

Caracteristică:
Plus Dimensiune,Cu Peruca
Gen:
Femei
Nume De Brand:
Mare de bani
Material:
PE
Dimensiune:
height52cm head size54cm
Manechin Tip:
Partea Superioară A Corpului
Stil:
Stand
Numărul De Model:
D5-X,T23B
is_customized:
Yes

Produse din categorie