• Fresco
Vector Optica 7.62x39mm Cartuș Laser Roșu Purtat Sighter Boresight Alama se Potrivesc pentru AK47 SKS Tip 56 Transport Gratuit

Vector Optica 7.62x39mm Cartuș Laser Roșu Purtat Sighter Boresight Alama se Potrivesc pentru AK47 SKS Tip 56 Transport Gratuit

RON 67.96
Din mărfuri
En el almacén


Vector Optica 7.62x39mm Cartuș Laser Roșu Purtat Vedere Colimator (SCBCR-05)
Pentru 7.62x39mm Calibru Cartuș de Stil, Convenabil și Precis, Alama Material
Model : SCBCR-05 Putere : lungime de Undă : 650n M Greutate (net) : 14g (0.5 grame) Lungime : 38.5 mm (1,5 inch) alamă de Înaltă calitate în finisaj durabil Deja stabilit centrul alinierea în fabrica Pachet Inclusiv : Instrucțiuni, cu laser a purtat la vedere, 4 buc Baterie AG3
Scurtă Introducere :
Prin proiect un fascicul laser de la centrul de butoi axa de arme de foc, acest laser a purtat vedere colimator vă permite să instantaneu și cu precizie set de vedere sau a domeniului de aplicare etc.
Laserul lumina emisă de laser plictisesc instrument deplasează în linie dreaptă, în timp ce glonțul urmează o traiectorie. Chiar dacă utilizarea acestui dispozitiv va ajunge foarte aproape, ajustarea finală trebuie făcută la interval.
Vector Optica Pivot Laser Verde Plictisesc Vedere Calibrator Pentru orice 0,22 la 0.50 dolari SUA 59.90 /bucata
Vector Optica Compact Pistol cu Laser Roșu de Vedere NE$ 29.90 /bucata
Vector Optica Magnus Verde Indicator Laser Lanternă NE$ 145.00 /bucata
Transport gratuit Tactic cu Laser Verde & IR Invizibil Indicator Laser Combo NE$ 175.00 /bucata
Vector Optica Comapct Laser Rosu 5m W Vedere NE$ 29.00 /bucata
Vector Optica Tactice 35-50m W Roșu cu Laser Dot Sight NE$ 45.00 /bucata
Nava gratuit Vector Optica 20-30m V Laser Verde Vedere NE$ 79.00 /bucata
Tactic Pistol Compact cu Laser Verde & Lanterna LED-uri Combo NE$ 150.00 /bucata
Politica companiei : să depună Eforturi pentru Satisfactia Clientului
Avem o experienta bogata pe ordinea internațională peste tot în lume. Putem livra comanda la APO Cutie. Vom combina costul de transport maritim pentru multi elemente de cumpărare.
Înainte De Expediere
Ne va livra elementul clientului în una sau două zile manipulare atunci când plata este eliminat. Vom verifica comanda cu atenție înainte de a fi trimis la tine.
Vom alege pentru bine dur cu aspect normal, care este ușor pentru vămuire. Dacă ai nevoie de o cerere suplimentară la ambalare, vă rugăm să ne informați la prima dată.
Dacă este posibil, vă rugăm să ne furnizați numărul dvs. de telefon doar pentru scop de oficiul poștal local are nevoie. În cazul în care sunt absenți și nu capabil de a ridica elementul în locația dvs. în timp, oficiul poștal s-ar putea apela pentru memento (cea mai mare parte, de transport e-mail va pune doar o notificare).
P. S : Ne-am ține de înaltă securitate și de confidențialitate pentru clienții noștri informații de personal.
Modul De Transport
Vom folosi în principal EMS și a Aerului Inregistreaza-Mail pentru transport la nivel mondial. Acestea sunt operate de către oficiul poștal peste tot în lume.

Este mai mare decât informațiile

Putere De Ieșire:
1-5mW
Tip:
alezaj vedere
Nume De Brand:
TAC VECTOR OPTICA
Numărul De Model:
SCBCR-05

Produse din categorie