• Fresco
TBD-S125DL Industriale cu LED-uri lumina de Alarmă cu 10W Sirena Vorbitor, DC12/24V, AC110/220V girofare,7 sunete, lentile PC

TBD-S125DL Industriale cu LED-uri lumina de Alarmă cu 10W Sirena Vorbitor, DC12/24V, AC110/220V girofare,7 sunete, lentile PC

RON 239.96
Din mărfuri
En el almacén


Descriere Produs 1. Tensiune de alimentare : AC/ DC12 V sau AC/DC24 V sau AC220 V(te rog spune-mi de Tensiune). 2. Putere : 10 W. 3. Surse de lumină : 39pcs Gen I LED-uri. 4. 4 modele de flash, și 7 sunete pot fi alese. 5. 10 W vorbitor. 6. Material : Lentile PC-ul si ABS Bază și Șurubul . 7.Cablu : 30 cm lungime. 8. Dimensiuni : 12cm Diametru de Jos X 21.7 cm Înălțime = 4.7 "de Jos Diametru X 8.5" Înălțime . 9.Garantie : 1 An,rezistent la apa si Praf IP68. 10.Aprobare : ISO,CE,ROHS. 11.Observații : Contactati-ne pentru intermitent&video servicii de OEM/ODM. Fotografie de produs Dimensiune Produs (Unitate : mm )
Plata
Cea mai bună modalitate de plată este folosind Escrow. Este în siguranță și protejat de aliexpress.
Produsul va fi expediat numai dacă plata integrală, inclusiv taxa de transport maritim, a fost primit. Vă rugăm să rețineți dvs. poștale & taxa de transport maritim de acoperire de transport maritim / costurile poștale, de manipulare și ambalare.
Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți "Cumpara acum" numai daca sunteti de acord preț și termeni de produs și nici un argument după licitație end.
Transport
Singapore Post, de obicei, durează 15-20 de zile lucrătoare depinde de țara livrate. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Garanție
Noi oferim 1 an garantie. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.
Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.
Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.
Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.
Feedback-ul
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Este mai mare decât informațiile

culoare:
AC 12-24V, DC 12-24V, AC220V
Numărul De Model:
TBD-S125DL
Nume De Brand:
DEMPSEY

Produse din categorie