• Fresco
De Brand Nou Laptop Negru Notebook Tastatura 013-102A-8746 53010BE28-203-G Pentru SONY VAIO VGN AW series(germană suedeză Elveția)

De Brand Nou Laptop Negru Notebook Tastatura 013-102A-8746 53010BE28-203-G Pentru SONY VAIO VGN AW series(germană suedeză Elveția)

RON 62.88
Din mărfuri
En el almacén


Descriere Ferestre Mobile keyboard (Negru) - standard în Industrie full-pitch layout-ul, tastatura numerică integrată, instant-acces taste - Include cablu panglică ( germană suedeză Elveția )
Număr parte : 013-102 A-8746 53010 BE28-203-G
Element Culoare : Negru
Tastatura Limba : Germană Suedeză Elveția
Garantie : 6 Luni
Element Stare : Brand new inițial 100% Working100% & Electronice industria de ambalare
Pachetul Include :
1x 013-102 A-8746 Tastatura Laptop
Modele compatibile (nu toate modelele enumerate) : Pentru SONY VAIO VGN-AW P. S : vă Rugăm să verificați-l cu atenție înainte de a cumpăra, și compara real foto : Transport maritim Transport maritim include asigurare Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow. Ne-suport transport prin "HK post","China post""EMS", "DHL" "UP" , Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta. Condiții de vânzare de 30 de Zile Politica de Garanție : Toți clienții trebuie să faceți clic pe link-ul de retur de mai jos înainte de a trimite orice element înapoi pentru a-mi Reveni transport este plătită de către cumpărător și nu este rambursat de la primirea bunului și finalizarea inspecției, o restituire sau de înlocuire vor fi procesate. Dacă scopul este găsit a fi defect, putem fie să acorde o rambursare completă (EXCLUSIV taxele de transport și manipulare), sau un înlocuitor, cu nici un cost suplimentar. Dacă ordinul nu este găsit a fi defect și ne-am să acorde o rambursare, vă vom rambursa 80% din prețul de achiziție (20% repopula taxă). Garanția nu se aplică produselor care au fost utilizate în mod necorespunzător, modificat, reparat, deteriorat sau abuzați de către oricine își rezervă dreptul ca autoritatea finală dacă produsele ar trebui să fie înlocuite sau rambursate nu Vom fi răspunzători pentru orice incidentale, indirecte, subsecvente, sau daune de orice natură care rezultă din vânzarea de produse ATTN : vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ, astfel încât să putem încerca și de a rezolva orice probleme ați putea avea si EXTINS de GARANȚIE OFERITE. Vă rugăm să NE CONTACTAȚI pentru mai multe informații Contactați-Ne Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre sau această licitație, vă rugăm să ne e-mail, Vom răspunde la toate e-mailurile în termen de 24 de ore sau mai puțin (nu include sfârșit de săptămână sau de sărbători) Pentru post achiziționa de asistență sau informații vă rugăm să e-mail

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
KEFU
Compatibil Marca:
SONY
Standard:
Standard UE
Numărul De Model:
VGN-AW

Produse din categorie