• Fresco
Ieftine Evolis primacy dublă față-verso carte de identitate printer înlocuiți de evolis dualys3 card printer și unul R5F008S14 YMCKO panglică de culoare

Ieftine Evolis primacy dublă față-verso carte de identitate printer înlocuiți de evolis dualys3 card printer și unul R5F008S14 YMCKO panglică de culoare

RON 6760.00
Din mărfuri
En el almacén


Evolis Primacy ID Card Printer Dublă față-Verso
Include o imprimantă și un R5 F008 S14 YMCKO panglică
Descriere
Rapid și de încredere, Evolis PM1 W0000 RD Dual-Sided Primatul imprimanta cu conectivitate wireless poate imprima până la 140 dual-sided, carduri full-color pe oră. La Evolis PM1 W0000 RD Dual-sided imprimanta cu internet wireless este disponibil în Roșu de Foc.
Rapid și de încredere
La Evolis PM1 W0000 RD imprimanta cu Wi Fi produce cărți în timp record, oferind 210 full-color sau 850 monocrom single-sided carduri pe oră. Pentru a sprijini această calitate, Evolis PM1 W0000 RD printer 100-card de intrare și de ieșire rezervoare care sunt convenabil situat în partea din față a imprimantei pentru acces ușor și de monitorizare. În Plus, o asigurare de 30 de card respinge tava este situat la partea din spate a imprimantei.
Compact și design modular
În timp ce puternic și rapid, Evolis PM1 W0000 RD este, de asemenea, compact. De dimensiuni mici vă permite pentru a se potrivi la orice desktop. În plus, imprimanta este liniștită și eficiente energetic, care este susținută de certificarea ENERGY STAR.
Designul modular al Evolis PM1 W0000 RD permite imprimantei să crească cu nevoile în schimbare. Imprimanta poate fi echipat cu suplimentare de codare opțiuni în orice moment!
Intuitivă interfață utilizator
Intuitiv driver interface face Evolis PM1 W0000 RD fel de ușor de instalat și ușor de utilizat ca desktop-ul imprimantei. Caseta stil panglici sunt ușor pentru a încărca și imprimantă detectează automat atunci când o nouă panglică a fost adăugat. LED-uri de afișare și mesajele de pe ecran și notificări ghida rapid prin locuri de muncă de imprimare.
Cost-eficiente consumabile
La Evolis PM1 W0000 RD este echipat cu panglică economizor de tehnologie pentru monocrom (o singură culoare rășină) de imprimare. Cu acest sistem, puteți utiliza numai panglica lungime care corespunde lungimii de imagine pentru a fi tipărite. Aceste caracteristici vă permite pentru a dubla și chiar tripla capacitatea de ribbon monocrom - reducerea costurilor de fiecare carte. O jumătate de panou panglică de culoare este, de asemenea, disponibil pentru economic, imprimare full-color, și atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, poate fi de până la 42% mai puțin costisitoare decât un standard de culoare de panglică. Este soluția perfectă pentru a imprima o fotografie color sau logo-ul și text negru pe o carte de pre-imprimate.
Trei ani de garanție
Evolis este foarte angajat să fiabilitatea lor imprimante de carduri. Atât de mult încât ei au echipat Evolis PM1 W0000 RD cu un lider de o garanție de trei ani.
Built-in USB, Ethernet și wireless conectivitate
Opera de imprimare carte de programul pe unul sau mai multe computere printr-o rețea standard cu built-in USB și conectivitate Ethernet.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
Primatul
Viteza De Imprimare:
28ppm
Stil:
culoare
Modul De Alimentare Cu Hârtie:
Auto
Tip De Interfață:
USB
Acceptă Imprimarea În Rețea:
Cu fir
Nume De Brand:
SIJUJI
Negru Viteza De Imprimare:
600 - 850 carduri /ora
Imprimare față-verso:
Da
Color Viteza De Imprimare:
190 - 210 carduri /ora
Max Dimensiune De Hârtie:
CR80
Tip:
sublimare

Produse din categorie