• Fresco
Original Magicard Prima433 Panglică de Culoare - YMCKK - pentru utilizare cu Magicard Prima 4 re-transfer ID-ul imprimantei - 750 printuri

Original Magicard Prima433 Panglică de Culoare - YMCKK - pentru utilizare cu Magicard Prima 4 re-transfer ID-ul imprimantei - 750 printuri

RON 3880.00
Din mărfuri
En el almacén

Original Magicard Prima433 Panglică de Culoare - YMCKK - pentru utilizare cu Magicard Prima 4 re-transfer ID-ul imprimantei - 750 printuri Descriere
Magicard PRIMA433 YMCKK panglici constau galben (Y), magenta (M) si cyan (C) panouri pentru imprimarea unui spectru complet de culori prin combinarea de culori, folosind diferite grade de căldură. Cele două K panourile sunt rășină neagră, folosit de obicei pentru tipărirea de text și coduri de bare.
Magicard PRIMA433 YMCKK panglici sunt pentru imprimarea fata-verso , cu YMC și primele K panoul de imprimare pe partea din față, cel de-al doilea K panoul de amprente pe partea din spate a cardului.
Magicard consumabile sunt special proiectate, testate și aprobate pentru imprimantele Magicard pentru a se asigura de înaltă calitate, imagini și text. Autentic Magicard consumabile oferă cea mai bună performanță și prelungește durata de viață a imprimantei.
Z&Q Electrice Tehnologie oferă o garanție de preț scăzut pe Magicard PRIMA433 panglică.
Caietul de sarcini
Producător și produs # :
Magicard PRIMA433
Prima 431 set include :
1 YMCKK panglică de culoare - 750 printuri
Pentru utilizarea cu
la Magicard Prima 4 re-transfer ID-ul imprimantei
Vă rugăm să citiți următoarele clauze înainte de a plasa o comanda.
Plata : Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Transport : produsele vor fi livrate in termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Puteți găsi Numărul de Urmărire în "Detaliile plății". Promitem că va livra produsele comandate cât mai curând posibil. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa lasata de tine este corect și complet, în caz contrar, vă rugăm să lăsați un mesaj mai jos ordinea. La distanță de la distanță zone să plătească mai mulți bani
De Import, Impozite și taxe : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului de a vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul în sus; nu i-a derutat pentru suplimentare taxa de transport maritim.
Politica de retur :
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele de calitate sau defect, elementul trebuie să fie returnate în termen de 5 zile exact ca la starea inițială.
2. Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de transport suportate.
3. Nu vom precupeți nici un efort pentru a ajuta să se ocupe de vămuire. Avem dreptul de a refuza restituirea sau schimbul în cazul în care cumpărătorul refuză să semneze sau să plătească impozite.

Este mai mare decât informațiile

Tip:
imprimanta panglica
Dimensiune:
60*300
Numărul De Model:
Prima433
Tip:
Întărit Cu Rășină
Nume De Brand:
SIJUJI
Caracteristică:
original
culoare:
culoare
Aplicabile Echipamente:
Magicard panglică

Produse din categorie