• Fresco
Original Magicard MA250 YMCKOK față-verso de culoare panglică 250 de imagini

Original Magicard MA250 YMCKOK față-verso de culoare panglică 250 de imagini

RON 1710.00
RON 1800.00
Din mărfuri
En el almacén


Magicard MA250 Panglică de Culoare - YMCKOK - 250 printuri Caietul de sarcini Producător și produs # : Magicard MA250 YMCKOK YMCKOK plin de culoare panglică 250 de printuri Pentru utilizarea cu Magicard Enduro Duo, MC200 Duo, și Rio Pro Duo duplex, imprimante de carduri
Descriere
Magicard MA250 YMCKOK YMCKOK panglici constau galben (Y), magenta (M) si cyan (C) panouri pentru imprimarea unui spectru complet de culori prin combinarea de culori, folosind diferite grade de căldură și O panel este un strat subțire, folie de protecție transparentă. . Cele două K panourile sunt rășină neagră, folosit de obicei pentru tipărirea de text și coduri de bare.
Magicard MA250 YMCKOK YMCKOK panglici sunt pentru imprimarea fata-verso , cu YMC, prima K panou și O panoul de imprimare pe partea din față, cel de-al doilea K panoul de amprente pe partea din spate a cardului.
Magicard consumabile sunt special proiectate, testate și aprobate pentru imprimantele Magicard pentru a se asigura de înaltă calitate, imagini și text.
ZHENGQIAN oferă o garanție de preț scăzut pe Magicard MA250 YMCKOK panglică.
Poze

Este mai mare decât informațiile

Tip:
imprimanta panglica
Dimensiune:
60*300
Numărul De Model:
MA250
Tip:
Întărit Cu Rășină
Nume De Brand:
SIJUJI
Caracteristică:
original
culoare:
culoare
Aplicabile Echipamente:
Imprimanta Magicard

Produse din categorie