• Fresco
Evolis R3011 Plin de Culoare Panglică YMCKO Noul Pebble, Dualys Securion

Evolis R3011 Plin de Culoare Panglică YMCKO Noul Pebble, Dualys Securion

RON 1320.00
Din mărfuri
En el almacén


Evolis R3011 Panglică de Culoare /YMCKO /200 printuri
Descriere
Evolis R3011 YMCKO panglici constau galben (Y), magenta (M) si cyan (C) panouri pentru imprimarea unui spectru complet de culori prin combinarea de culori, folosind diferite grade de căldură . K panel este o rășină negru panou, folosit de obicei pentru tipărirea de text și coduri de bare și O panel este un strat subțire, folie de protecție transparentă .
Evolis R3011 YMCKO panglici sunt folosite pentru imprimarea de o combinatie de imagini full-color și o culoare de text sau coduri de bare .
La Evolis R3011 panglica este special conceput pentru a garanta funcționarea optimă de insigna imprimantă, fără riscul de deteriorare . Pentru a maximiza tipărite carte de calitate și imprimantă durabilitate , utilizați numai originale Evolis R3011 panglică.
Caietul de sarcini Producător și produs # : Evolis R3011 YMCKO plin de culoare panglică 200 de printuri pe rola Pentru utilizarea cu urmatoarele imprimante Evolis : Pietriș, Pietriș 3 Pebble 4 Dualys Dualys 3 Securion
Termeni de vanzare
GARANȚIE
1.Un an Garanție de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).
2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (în ambalajul original și accesorii). Trebuie să ne spui ce este defect si da-ne ID-ul Aliexpress și ordinul Nr. FACEM NOTREPAIR SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ UN PRODUS CU O GARANȚIE EXPIRAT.
3.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.
RETURNARE ȘI RAMBURSARE
1.Dacă doriți să facă schimb de elementul primit,trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în theiroriginal de stare.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 30 de zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE. NU există EXCEPȚII!
2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și Alibaba ID.
3.Va vom returna pentru tine, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele șiaccesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Aliexpress, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.
FEEDBACK-ul
1.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să leavepositive feedback-ul pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Ea ne ajută improvewhat facem, și să înțeleagă ceea ce deja facem bine.

Este mai mare decât informațiile

Tip:
imprimanta panglica
Tip:
Rășină
Dimensiune:
60*300
Numărul De Model:
R3011C
Nume De Brand:
EKARWELT
culoare:
Alte
Caracteristică:
original
Aplicabile Echipamente:
Evolis card printer

Produse din categorie