• Fresco
Speciale din fibra de Carbon de Vinil Piele Autocolante Cover Pentru ASUS X555LI X555LJ X555LN X555LA X555LB X555LD X555LF 15.6

Speciale din fibra de Carbon de Vinil Piele Autocolante Cover Pentru ASUS X555LI X555LJ X555LN X555LA X555LB X555LD X555LF 15.6

RON 60.00
Din mărfuri
En el almacén

Laptop speciale din fibra de Carbon de Vinil Piele Autocolante Capacul de paza Pentru X555 LI X555 LJ X555 LN X555 LA X555 LB X555 LD X555 LF
(Nu se potrivesc si pentru alte modele)
Atunci când plasați comanda,vă rugăm să lăsați un mesaj(model de Laptop : ******) pentru mine. Dacă laptop-ul este la alte modele, vă rugăm să ne contactați. vom răspunde cât mai curând posibil dacă puteți utiliza.Multumesc.
1, Acest articol NU este UN CAZ GREU. Acest produs este un
S pecial de Vinil/piele autocolant decal și NU este făcută din cauciuc,silicon, gel, sau de plastic.Ușor de aplicat și ușor pentru a elimina, NU lasă reziduuri lipicioase spatele.
2, pielea are, de asemenea, un impermeabil, rezistent la zgarieturi, anti-amprente, estetica și alte funcții. Pielea este foarte ușor și subțire, aceasta nu va crește de la laptop greutate și grosime.Aceasta nu afectează laptop pierderea de căldură.
INCLUDE : top piele+ rama ecranului+ piele în Jurul piele tastatură
nu trebuie să taie
hei același croitor pentru referință : Pentru că,în altă țară calculator este diferit,vă rog să priviți această imagine și verificați-l.
Mai jos este vinil piele autocolante tutorial de Instalare : puteți găsi partenerul să se aplice și va deveni mai ușor. 1,Puteți verifica dimensiunea piele și gaura dacă este corectă. 2,Aveți nevoie pentru a alinia toate găurile , nu se poate lipi de marginea. Nu Înclinați și abate. 3,în Cazul în care pielea nu este aliniat, trebuie să ia încet de pe acum și re-paste . (Nu fi obligat, în caz contrar se va întinde cu ușurință rupt) Notă : După pastă de finalizare, dacă ați găsit pielea nu se potrivesc strans ly ,puteți utiliza uscător de păr încălzire în timp ce ștergerea pielii suprafața cu o cârpă. se va potrivi bine . ( Asigurați-vă că de căldură temperatura nu este prea mare, deoarece aceasta va face pielea de deformare) Acesta este un Manual tehnic de lucru.Efectul nu poate fi același ca la sfârșitul a toată lumea pentru a instala pielii.În cazul în care pielea nu este aliniat, se va abate. Astfel încât să fie sigur de a păstra pielea aliniate. Te rog, nu fi prea dur și exercitarea de perfecțiune.Multumesc.
1. Rupt prin conceptul tradițional de coajă de protecție de film, folosind noua coreea de Sud importurile de materiale ecologice, simulare texturi textura puternic, aducându-un mod natural și confortabil senzoriale bucurie. 2. După optice de precizie Regula Muri tăiate, și integrarea perfectă de notebook-uri, și are uzura-rezistent la acid și alcaline, anti-ulei, ușor de curățat caracteristici. 3. Nici reziduuri de adeziv.
Imaginea de mai sus este numai pentru referință
pentru că,un capac de piele este mai mare. eu va Rabatați capacul de piele la Plic,așa că au unele Cutelor .

Este mai mare decât informațiile

Model Tip:
Solid
Pachet:
Da
Material:
Vinil
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
KH
Numărul De Model:
x555
Tip:
Laptop Înlocuiți Capacul
Stil:
Pielea Autocolante

Produse din categorie