• Fresco
GX160 Motor GX390 Comutatorul de Oprire a Pompei

GX160 Motor GX390 Comutatorul de Oprire a Pompei

RON 23.00
RON 32.00
Din mărfuri
En el almacén


Ca un furnizor profesionist de Generator AVR în China, Higo™ se concentreaza pe a oferi o gama completa de generatoare de piese de schimb , inclusiv : Alternator AVR , Japonia Generator AVR , motor Diesel Generator AVR , Benzina Generator AVR , Alternator Piese , Generator Digital Părți , Generator Diesel Piese , Benzina Generator de Piese , Benzina drujba piese , Avem colaborare cu mai multe piese de generator produce din Chongqing, Jiangsu, Fujian, Shanghai, Zhejiang, etc.
Noi oferim de înaltă calitate și preț ieftin Generator de Piese Pentru HONDA Generator , SAWAFUJI Generator, ELEMAX Generator , YAMAHA Generator , Generator de Robin , KIPOR Generator , KAMA Generator , Yanmar Generator , Generator de LIFAN , ZONGSHEN Generator , Generator LONCIN . Cum ar fi 168 F 170 F 173 F 188 F 190 F EF2600 EF6600 EY20 EY28 178 F 186 F Generator de Piese pe scară largă vinde peste 50 de țări.
GX160 Motor 168 F Comutatorul de Oprire a Pompei
GX390 188 F Motor Pompa Comutatorul de Oprire YAMADA SERVICII de TEHNOLOGIE PESTE TOT ÎN LUME
Putem furniza cele mai Bune de Calitate Generator AVR Pentru clientul nostru.
Putem furniza cele mai Bune de Calitate Generator de Piese Pentru clientul nostru
Cel mai bun Generator de Piese din China,Generator de Părți Soluție De YAMADA
Cel mai bun Generator AVR din China ,Generator AVR Soluție De YAMADA
******************************************************************************************
Cost Suplimentar :
Ne va livra elementul în termen de 3-5 zile lucrătoare de la efectuarea plății . Dacă există orice taxe de import sau taxe,este responsabilitatea cumpărătorului.
Transport :
De transport maritim de către EMS(China Express),TNT, UPS,DHL, Fedex,nevoie de 3-5 zile lucrătoare. Dacă aveți orice probleme sau nevoie,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Vom răspunde în termen de 24 de ore.
Garanție Și Politica De Returnare :
Un 1 an de garanție este oferit pentru acest produs.Dacă produsul s-a defectat sub buna utilizare / manual de instrucțiuni în perioada de garanție, vă rugăm să ne contactați pentru a obține instrucțiunile de transport și trimiteți-l înapoi la costurile de transport.
7 zile de evaluare și investigare ia plasate după primirea elementul retur.O unitate de înlocuire nou va fi trimis la tine la costurile de transport, dacă aceasta respectă cerințele de garanție.

Este mai mare decât informațiile

is_customized:
Yes
Numărul De Model:
168F 188F
Locul de Origine:
China(Continentală)
Numele Marcii:
OEM,YAMADA,USK

Produse din categorie