• Fresco
Argedo transport Gratuit 5MHz forme de Undă Arbitrare Dual Channel DDS Funcția de Generator de Semnal Matura w/ LCD de 2.4#BV292 @CF

Argedo transport Gratuit 5MHz forme de Undă Arbitrare Dual Channel DDS Funcția de Generator de Semnal Matura w/ LCD de 2.4BV292 @CF

RON 315.60
Din mărfuri
En el almacén


5 MHz LCD de 2.4"Val DDS Funcția de Generator de Semnal Dual Channel de forme de Undă Arbitrare
I. Descriere :
Instrumentul utilizează o scară largă de mare viteză FPGA + ARM microprocesor, display de 2.4 inch TFT ecran LCD color. Instrumentul are dual DDS semnal de ieșire de undă de ieșire a sine, pătrat, triunghi, puls, frecvență liniar matura, logaritmică de frecvență de scanare de generare a semnalului de funcție, și poate atinge forme de undă arbitrare funcția de generare a semnalului, cea mai mare frecvență de semnal sinusoidal la 5 MHz, rezoluția de frecvență de până 10u Hz. În plus TTL sincronizare de intrare forma de undă de ieșire și de SINCRONIZARE este același terminal, să profite de această caracteristică permite mai multe generator de semnal faza de sincronizare, care permite multi-canal de semnal generator de funcții. De măsurare, instrumentul are o frecvență de măsurare, perioada de măsurare, impuls pozitiv, negativ impulsului de măsurare și numărare funcții. Acest instrument este inginer electronist, electronice laboratoare, linii de producție și de predare, de cercetare și idealul de testare, echipamente de măsurare.
II. Caracteristici : sinteza digitală Directă (DDS), tehnologia, proiectarea cu circuite FPGA, ultra-consum redus de energie; Folosește un singur 5 V adaptor de alimentare, dacă utilizatorul s-a mutat la putere, dar, de asemenea, pentru a facilita realizarea muncii de teren; undă Sinusoidală de ieșire semnal de frecvență este 10u Hz ~ 5 MHz; Square wave undă de puls, triunghi val frecvența de ieșire este 10u Hz ~ 1 MHz; Conține o precizie internă atenuator de circuit, mici-semnalul de ieșire este mult mai exacte; de Undă de frecvență rezoluție de până la 10u Hz; Cu un arbitrar punct de plecare, la sfârșitul setarea de frecvență, liniară și logaritmică funcția de matura; Au o frecvență de măsurare, perioada de măsurare, lățime puls măsurare și numărare caracteristici pozitive și negative; Are o funcție de control numărul de impulsuri de ieșire poate fi controlată de impulsuri de ieșire de la 1 la 1,048,575 potrivit funcția de setare Toate egalizator parametric poate fi făcut de către un intern procedura de calibrare; Interfata cu meniuri interactive, suport Chineză și în limba engleză opțiuni, permițându-le utilizatorilor o privire; Șasiu formă compactă, ușor de transportat, confortabil și flexibil de funcționare cheie. Poate comunica cu PC-ul; utilizați PC-ul pentru a controla instrumentul, și capacitatea de a edita forme de undă arbitrare pe un PC pentru descărcare a instrumentului de ieșire de undă.
III. Principala tehnologie de date
Caracteristici de undă : forme de Undă : sinusoidală, pătrat, triunghi, impuls, TTL val, orice undă Sinusoidală Distorsiuni : 0.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
Argedo
DIY Consumabile:
Electrice
Dimensiunea De Afișare:
3.0 - 4.9 Cm

Produse din categorie