• Fresco
AHL 1 buc Piese de Motociclete Ulei Grila de Filtru Pentru Motocross AX-1 XR250 CBX250 NX250 TLR250 XL250R XR650 KLX250 112

AHL 1 buc Piese de Motociclete Ulei Grila de Filtru Pentru Motocross AX-1 XR250 CBX250 NX250 TLR250 XL250R XR650 KLX250 112

RON 18.00
RON 20.00
Din mărfuri
En el almacén


Cantitate : 1 buc
Stare : 100% de Brand nou!
Calitate : hârtie de înaltă calitate făcute de China producător de top!
Se potrivesc pentru : AX-1 XLR250 XR250 XR400 XR600 XR650 L si multe alte modele.
Cumpărătorul Lectură
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport(cu excepția transport Gratuit). Vom trimite articolele termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 45 de zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună(cu excepția Componente Electrice ). Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Filtre De Ulei
Numele Modelului:
AX-1 CBX 250 NX 250 de la TLR 250 XL 250R XR 650 KLX 250 Filtru de Ulei
Înălțime Element:
3.7cm
Nume De Brand:
AHL
Articol Greutate:
35g
Element De Lungime:
5cm
Tip De Material:
hârtie și metal
culoare:
Ca imagine a arătat
is_customized:
Yes
Poziția:
În interiorul
Diametru Exterior:
50 mm
Diametru interior:
12 mm
Număr Parte:
La fel cu KN112 KN 112 K&N112 K&N 112 HF
Cantitatea:
1 buc

Produse din categorie