• Fresco
DOAR ACUM Universal 52mm UV + CPL + FLD Camera Lens Kit Filtru pentru Canon Nikon pentru Sony și alte aparat de Fotografiat Digital Obiectiv 52mm

DOAR ACUM Universal 52mm UV + CPL + FLD Camera Lens Kit Filtru pentru Canon Nikon pentru Sony și alte aparat de Fotografiat Digital Obiectiv 52mm

RON 48.00
RON 50.12
Din mărfuri
En el almacén


Universal 52mm UV + CPL + FLD Camera Lens Kit Filtru pentru Canon Nikon pentru Sony și alte aparat de Fotografiat Digital Obiectiv 52mm
Filtru UV absoarbe razele ultraviolete pentru a produce clare, clare fotografii; filtru de polarizare Circulara elimina reflexiile de pe suprafețele non-metalice, și de a crește contrastul și saturația culorilor; FLD ajută la filtrarea luminii balanța în situații în aer liber sau în cazul în care luminile fluorescente sunt folosite.
Filtre UV reduce ceață și de a îmbunătăți contrastul prin minimizarea cantității de raze ultraviolete (UV), lumina. Util mai ales în zonele de mare altitudine sau zăpadă, eliminarea nedorite albastru exprimate.
CPL filtre (Polarizor Circular) sunt foarte bune pentru a scoate reflexiile nedorite de pe suprafete nemetalice, cum ar fi sticla sau apa. Ia mai bogată de fotografii pitorești și de notificare îmbunătățit claritate în obiectele îndepărtate prin tăiere prin ceață și creșterea saturația culorilor. Acest filtru este montat pe un cadru de rotație a permite utilizatorului pentru a determina cantitatea dorită de reflecție pentru a fi eliminate prin simpla rotire a filtrului.
FLD filtre permite fotografierea sub o lumină fluorescentă. Aduce naturale calde de iluminat pentru camere care, altfel, ar fi spălat de neatrăgătoare lumini fluorescente.
Digital Filter Kit
De Transport maritim internațional Ne va în mod normal, procesul de comanda în termen de 24-72 de ore , dar nu putem garanta timpul de livrare din cauza personalizate diferite legi și internaționale, traficul de mail. Vă rugăm să permiteți aproape 4 săptămâni de transport maritim zile internaționale pentru e-mail. Și dacă ai nevoie rapid de transport maritim , vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor . Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Garanție și Returnare oferim 1 AN Garantie. Cumpara cu incredere! Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău , numărul licitație , și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare. Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate.

Este mai mare decât informațiile

Calibru:
52mm
Tip:
Filtru Polarizator
Nume De Brand:
doar.acum
Pachet:
Da
Numărul De Model:
52mm
is_customized:
Yes

Produse din categorie