• Fresco
Neewer 77MM Trebuie Să aibă Lentile cu Filtru Kit de Accesorii pentru CANON 24-105MM, 10-22MM, 17-40MM și pentru NIKON 28-300, DSLR, Lentile Zoom

Neewer 77MM Trebuie Să aibă Lentile cu Filtru Kit de Accesorii pentru CANON 24-105MM, 10-22MM, 17-40MM și pentru NIKON 28-300, DSLR, Lentile Zoom

RON 91.00
RON 95.96
Din mărfuri
En el almacén


-************-
1.Neewer Magazin Oficial este SINGURUL vânzător autorizat de Neewer în Aliexpress.
2. Toate elementele sunt prevăzute cu acces Gratuit la serviciile de Transport maritim , cu număr de urmărire pentru a urmări.
3.Vă rugăm să adăugați magazinul nostru in magazinele tale preferate, ca acest magazin va avea noutăți și PROMOȚII MARI acum și apoi.
4.Toate Neewer Produse din magazinul nostru, va oferim 2 Luni de garanție , vă rugăm să nu ezitați să cumpere!
5. Toate produsele din acest magazin au valori din SUA și marea BRITANIE stoc , dacă e nevoie, vă rugăm să contactați serviciul clienți înainte de Cumpărare.
6. Suntem deschiși la sugestii și idei pentru orice altceva, în cazul în care există probleme după ce am primit pachetul , vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți , ne vom ocupa pentru tine cât mai curând posibil. Dacă nu există nici o istorie de comunicare, doar un feedback negativ, nu ne va ajuta pentru a rezolva după vânzări probleme. Și niciodată nu va fi capabil de a cumpăra orice produse din acest magazin.
Transport gratuit Neewer 77 MM Trebuie Să aibă Lentile cu Filtru Kit de Accesorii pentru CANON 24-105 MM, 10-22 MM, 17-40 MM și pentru NIKON 28-300, DSLR, Lentile cu Zoom - Include : 77 MM Kit de filtre (UV, CPL, FLD) + ND Filtru de Densitate Neutră Set (ND2, ND4, ND8) + Husă de transport + Pliabile Lens Hood + Tulip Lens Hood + Snap-On Front Lens Cap + Capac Keeper Lesa + Microfibră Pânză de Curățare
NEEWER este o marcă înregistrată. NUMAI vânzător Autorizat de NEEWER poate vinde sub NEEWER anunturi.
Descriere :
Dimensiune : 77mm 77mm 3pc. Filtru ND Set (ND2 / ND4 / ND8)
Filtre ND (Densitate Neutră) reduce cantitatea de lumina care ajunge la film, fără a afecta culoarea. Poate fi folosit pentru a permite mai lent viteze de obturator. De asemenea, poate fi folosit pentru mai bine subiecte distincte de fundal, permițându mai largi deschideri, în mod eficient în scădere în profunzime de câmp. Mare pentru portrete și scene în aer liber.
Aceste filtre sunt dublu filet, permițându-filtre suplimentare sau accesorii pentru a fi montate unul peste celălalt.
77mm 3 Bucata Kit de filtre (UV, CPL-FLD)
Filtrele UV protejeaza lentila de zgarieturi, indeparteaza amprentele și absoarbe razele ultra-violete, oferindu mai clare contrast cu video și imagini digitale. Diminuează ghosting efect de lumină reflectată.
CPL filtrele elimină reflexiile nedorite de pe suprafete nemetalice cum ar fi apa sau sticla Crește de culoare și contrast de redcing reflexiile de pe suprafețele non-metalice de tăiere prin ceata. Îmbunătățește claritatea obiectelor îndepărtate. Frunzișul este bogat și cerul mai albastru.
FLD filtre permite utilizarea camerei în lumina fluorescentă.

Este mai mare decât informațiile

Pachet:
Da
Numărul De Model:
10083803
Nume De Brand:
NEEWER
Tip:
Lentile Cu Filtru Kit De Accesorii

Produse din categorie