• Fresco
Optice Multimetru FHM2B01 transport gratuit

Optice Multimetru FHM2B01 transport gratuit

RON 1034.00
Din mărfuri
En el almacén


Optice Multimetru FHM2 B01 transport gratuit
ne oferă de înaltă precizie, optice multimetru. FHM2 serie optice multimetru integrează un grajd cu laser laser sursă și o optică precisă metru de putere.
Laser sursă unitate lansează laser care lungimea de undă este la 1310/1490/1550nm sau 1310/1550nm(în funcție de model). Puterea optică metru de unitate poate recunoaște lungime de undă în mod automat. De cauza, multimetru oferă o capacitate de stocare mare, cu tot felul de software, utilizatorul poate genera un raport sau de a gestiona raportul de testare cu ușurință.
Dispune de Trei lungime de undă de ieșire de la o interfață de ieșire continuu val și val modulate sunt disponibile, frecvența de undă modulată este 270 Hz, 1k Hz, 2k Hz Înapoi lumina de afișare reîncărcare a Bateriei funcție de 999 de rezultatul testului de stocare interfata USB pentru conectarea la PC asortate cu descărcări oprire Automată în stare de alimentare redusă
Descrierea Produsului Detaliate
Transport
Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și poate varia în special în timpul sezonului de vacanta. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primi mărfurile ore suplimentare, vom ajunge înapoi soluția la tine în termen de 24 de ore
Feedback-ul
Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dumneavoastră și de a oferi răspunsul în termen de 24 de ore.
Garantie si politica de Retur :
1). 12 Luni Garantie de Producator (cu Excepția contrived damagement sau misusage). Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.
2). Clienții sunt responsabili pentru returnare la noi cu un ambalaj adecvat pentru a repara, și apoi ne-ar fi responsabil pentru retrimiterea de transport pentru cumpărători. Vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a dori să se întoarcă. Noi vă va oferi adresa completă.
3). Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema. Este plăcerea noastră să-l corecteze.
Profilul De Companie :
Volks este o întreprindere de înaltă tehnologie, care este specializata in proiectarea ,fabricarea si vanzarea de nivelul de semnal TV metru și digitală prin satelit finder pentru piața internă și în străinătate.Compania noastra are o bună cooperare cu multe CATV cu multe CATV operatorii de rețea din întreaga lume,inclusiv Southease Asia, Orientul Mijlociu,Europa, Australia și America, etc, precum și furnizarea de servicii și soluții profesionale.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
VOLKSTEC
Numărul De Model:
2B01
Calibrare lungime de undă:
850/1300/1310/1490/1550/1625
conector:
Interschimbabile SC/FC/ST pentru PC/APC
Detectare Ton:
270Hz/1KHz/2KHz(putere de intrare≥-40dBm )
Gama De Măsurare:
-50 la +26 dBm
Unități De Afișare:
dB/dBm/mW/uW
De stocare a datelor:
999 de elemente
Afișare de precizie:
0.01 dB
Sursa Laser lungime de undă de ieșire:
1310/1550nm
Dimensiuni:
21x12x6cm
Greutate:
550g

Produse din categorie