• Fresco
Ieftine Preț 4buc/cu o Singură Țeavă de CO2 Jet de Mașină de Înaltă Calitate CO2 Jet DMX Cu 6 Metri de Furtun 90V/240V DMX CO2 Mașină 2Channels

Ieftine Preț 4buc/cu o Singură Țeavă de CO2 Jet de Mașină de Înaltă Calitate CO2 Jet DMX Cu 6 Metri de Furtun 90V/240V DMX CO2 Mașină 2Channels

RON 2700.00
Din mărfuri
En el almacén


Introducerea de produse :
TIPTOP Co2 jet DMX aparatul rămâne industria standard atunci când se referă la montat jeturi de Co2. Designul său simplu și ușurința de utilizare vă permite pentru ambele DMX și putere Standard de on/off capacitățile. Acest lucru este de departe cel mai versatil și cele mai căutate unități de pe piață. De la cluburi, la concerte, petreceri private, festivaluri, TIPTOP Co2 jet DMX va face treaba. TIPTOP Co2 jet DMX mașină, unul din topul celor mai bune produse de vânzare. Când în modul DMX, poate fi controlat prin DMX 512 controler folosind 2 canale, 1 canale DMX pentru on/off de control și al 2-lea canal DMX pentru lungimea de "PE" înainte ca avionul se oprește automat. În timp ce în modul standard, acest co2 jet mașina poate fi controlată de un comutator on/off la sursa de alimentare alimentare alimentare la unitate.
Exemplu : prelungitor cu buton de on/off fiind folosit pentru a transforma TIPTOP co2 jet on/off atunci când avionul este conectat la banda de alimentare și este în modul standard). TIPTOP co2 DMX jet mașină este ușor și are capabilități pentru a fi legate de alte unități pentru controlul simultan al mai multor jeturi de conectori și țevi. Acest co2 jet mașină vine în AC110 V-240 V cu capacitatea de a fi instalat pe schela sau utilizate pe podea. Construit pentru a rezista în condiții dure de exploatare, co2 DMX masina atinge o înălțime de 25-35 de metri (7.6-10.6 m) și greutatea de doar 7,4 kg(3.4 kg). Cu ușor de asamblare, manualul de inclus și înaltă presiune furtun co2, și quick set-up timp, va fi gata pentru a utiliza această co2 jet în câteva minute. În așteptarea aveți deja co2. Compatibil cu atât de înaltă și de joasă presiune a sistemelor. 1 an garanție de fabricație. Co2 rezervor de gaz nu este inclus.
Furtunul de co2 si jet enumerate aici au rapide de montare conectat deja instalate astfel încât să puteți cu ușurință deconectat furtunul de la Co2 jet atunci când nu este în uz. De energie electrică este necesară pentru acest pachet. Pur și simplu conectați furtunul de la Co2 jet și celălalt capăt al furtunului la rezervor de Co2. Apoi conectați cablu DMX la co2 aparatului și celălalt capăt la etapa controler de lumină. Și sunteți gata să meargă. Pe această unitate, DMX comutator vă permite de a transforma DMX pe ( pentru a utiliza cu DMX 512 controlere) sau dezactivată pentru a folosi ca un standard de co2 jet ( controlat cu ajutorul unui comutator de alimentare în cazul în care ca on/off capacitatea de vine din puterea de a fi aplicat pe unitate)
Acest co2 jet trage 25-35 de metri (7.6-10.6 metri) de mare flux de co2 care este de aproximativ 4-6 metri lățime. Aceste jeturi de co2 sunt utilizate în scenă producții, club de noapte, baruri, și spectacole live, concerte, case bantuite, evenimente speciale, și mult mai mult.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Etapă Efect De Iluminare
Nume De Brand:
GIGERTOP
Stil:
Lumina de Scena DMX
Ocazie:
Scena profesionist & DJ
Numărul De Model:
TP-T27
putere:
200W
Numele produsului:
O singura conducta de CO2 jet DMX mașină
Tensiune:
AC100V/220V/50Hz
Energie electrică:
200W
De certificare a calității:
CE ROHS
Jet înălțime:
6-8 metri
Cross greutate:
7 KG
Caracteristică:
noul model negru supapa de gaz
Dimensiune ambalare:
30*30*32cm
Canale DMX:
2 canale
Garanția produsului de timp:
1 an

Produse din categorie