• Fresco
Litiu polimer baterie 2800mAh 535276 3.7 V rezervă de putere MP3 MID (personalizat) baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

Litiu polimer baterie 2800mAh 535276 3.7 V rezervă de putere MP3 MID (personalizat) baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

RON 73.00
RON 100.00
Din mărfuri
En el almacén

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Litiu polimer baterie 2800m Ah 3.7 V cu placă de protecție mai sigure
Model produs : LP535276
Dimensiune produs : Max 77x53x5.5mm
Electric core capacitate : 2800m Ah
Tensiune nominală : 3.7 V
Acest produs este în principal aplicabilă mobile de alimentare de urgență, MP3, boxe mobile, microfoane, Navigator (GPS), telefoane mobile, jucării și alte dispozitive electronice.
Una, MP3 viață a bateriei de litiu
Ca baterie litiu telefon mobil, MP3 built-in baterie cu litiu de viață este adânc de încărcare a pus aproximativ 300-500 de ori (GB), care este de aproximativ unul sau doi ani după ce a jucat timp va fi scurtat în mod evident, unele chiar complet în imposibilitatea de a porni, trebuie să înlocuiți bateria nouă. Și aproape toate brand-name mașină fără serviciu clienți serviciu, în scopul de a reduce costurile, instalat în care este folosit pentru a B bateria produse (fabrica de produse defecte, defecte, calitate), de uz general, de trei luni după performanța bateriei poate scădea, speranța de viață mai scurtă.
Doi, MP3 baterie cu litiu timp de redare
Capacitatea mașinii și timpul de joc și consumul de energie a bateriei este legat la dimensiunea ecran mai mare, puterea generală a bateriei este, de asemenea, mai mare.

Este mai mare decât informațiile

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Produse din categorie