• Fresco
În 1000mAh 1.2 V 7, Ni MH baterie AAA de la distanță de aparat de ras aparat de ras cantar electronic acumulator Li-ion cu Celule

În 1000mAh 1.2 V 7, Ni MH baterie AAA de la distanță de aparat de ras aparat de ras cantar electronic acumulator Li-ion cu Celule

RON 36.00
RON 49.28
Din mărfuri
En el almacén

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Păstra în depozit
Baterie mediu de stocare ar trebui să fie curate, uscate, ventilate cameră, ar trebui să evite contactul cu substanțe corozive, ar trebui să fie departe de foc și de surse de căldură. În condiții normale, nu mai mult de 3 luni de depozitare temperatura ambiantă permite o gama de la -20 la 40 GRADE C, nu mai mult de 6 luni de intervalul de temperatură de depozitare pentru admisibilă temperatură ambiantă cuprinsă în intervalul de la -20 la 35 GRADE C, produse speciale, produse cu specificațiile stabilite în intervalul admisibil va prevala. Cel mai bun mediu de stocare temperatura recomandată de companie este de 20~25 de ani.
` În condiții normale, bateria mediu de stocare umiditate relativă admisibilă gama de 65 + + 20%. Compania a recomandat cel mai bun mediu de stocare umiditate relativă de 50~70%.
Evitați depozitarea la temperaturi ridicate sau umiditate ridicată, care poate duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și o capacitate redusă.
Timp de stocare va duce probabil la baterie și acumulator de capacitate de reducere și au nevoie de 1-3 O încărcare / descărcare Maximă capacitate poate fi atinsă după descărcarea de gestiune a ciclului.

Este mai mare decât informațiile

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Produse din categorie