• Fresco
V712 baterie V712 dual core versiune baterie tableta bază de baterie 3500mAh baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

V712 baterie V712 dual core versiune baterie tableta bază de baterie 3500mAh baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

RON 64.00
RON 88.00
Din mărfuri
En el almacén

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Model : 486790
Capacitate : 3500 MAH
Voltaj : 3.7 V
Dimensiune : 4.8 MM grosime lățime 67 MM lungime 90 MM
Notă : dimensiunea standard va fi de aproximativ 2 mm de eroare
Acest magazin vinde bateria produs nou de baterii sunt cele mai importante brand MP3 bateria de fabrica de cooperare, de la caietul de sarcini baterie mai mult, în plus față de dimensiunea și capacitatea de polimer baterie nu este același lucru, aspectul este același lucru, astfel încât nimeni nu a luat pozele, dacă nu aveți nevoie de magazin dimensiunea bateriei, vă rugăm să contactați dozatoare. Multumesc.
Domeniul de aplicare aplicabile : dedicat pentru telefon mobil de control de la distanță : navigator / / /MP3/MP4/MP5/ / radio / putere mobil wireless headset / repetor / CD / /MD/ aparat de ras electric jucarii electrice / echipamente de securitate și alte produse digitale.
Utilizare : baterie (pentru negru), baterie (rosu), vom folosi linia roșie izolație de cauciuc pachet, utilizare și stocare a bateriei, vă rugăm să nu lăsați negative scurt-circuit, astfel încât să nu deteriora acumulatorul.
Notă : bateria nu poate scurt-circuit pozitive și negative, departe de foc, a fost liber de incendiu / explozie.

Este mai mare decât informațiile

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Produse din categorie