• Fresco
50pcs Anti-orbire Laptop Notebook Mată Ecran Protector Protector Guard Film pentru 14.6 inch Monitor LCD de Laptop 310*174.5 mm, 16:9

50pcs Anti-orbire Laptop Notebook Mată Ecran Protector Protector Guard Film pentru 14.6 inch Monitor LCD de Laptop 310*174.5 mm, 16:9

RON 318.36
Din mărfuri
En el almacén


Atenție : 1. Fabrica noastra este specializata in producerea de folie protectoare pentru telefoane mobile și tablet pc-uri, include, de asemenea, universal ecran protector. Daca ai nevoie de dimensiuni speciale, putem personaliza pentru tine. Bun venit anchetă. Vă mulțumesc foarte mult. 2. Consultați ecran protector dimensiune, vă rugăm să nu văd doar în inci, pentru diferite fabrică de diferite dimensiuni de centimetri. Vă rugăm să văd practic lungimea efectivă și lățime de ecran protector. Vă mulțumim pentru cooperare.
1. Mată ecran protector 2. Făcut de COMPANIE, Automat de Adsorbție Electrostatică de Silicon , Nu de reziduuri atunci când scoateți 3. 3-strat de structura, praf de respingere, anti-glare, anti-zgarieturi, lavabil și rezistent 4. Anti-UV, pentru a preveni deteriorarea ultraviolete cu ecran LCD de 5. Vizual bun fep ects clare și imagine viu, Neliniștit pentru a produce bule
6. Dimensiune : 310x174.5mm 16 : 9
Pachetul include :
50 buc x ecran Mat protetors fără pachetul de vânzare cu amănuntul
Pași Simpli :
Pasul 1 : Curățați ecranul (ecran, fără praf)
Pasul 2 : Alinierea ecranului, eticheta rupt un pic pentru a alinia ecranul, welt și lacrimă.
Pasul 3 : autocolante, gata de a fi atent, rupe acest strat de eticheta 2. Pe ea.
Tehnici de filmare :
1. Prima curăța mâinile curate de praf și grăsime, se spală mai întâi cu dezinfectant.
2. Ochelari cârpă sau o cârpă fără scame, înmuiată într-o cantitate mică de detergent sau apă, pentru a curăța ecranul de suprafață, suprafață curată
3. Ruperea de a deschide partea de film de protecție, și apoi aliniați ecranul, aliniați partea de sus de-o parte și în jurul pasta de film.
4. În folie, pe cât posibil pentru a menține o uniformă, bule, etc., mai puțin se retraga pentru a se asigura că filmul suprafata fara bule. Apoi, utilizați oi simțit racleta, sau perna racleta de clasă, pentru a evita zgârierea. Va filma un pic mai încet, apăsând pe suprafața ecranului, în cazul în care imediat efectul de bubble vor fi foarte puține.
5. Postat parte, după regionale bule de aer de reparații. Greu de carduri, carduri de credit, card de credit live, utilizați o cârpă moale pentru a șterge ecranul, și apoi încet să contribuie, bulele au fost răzuite de pe margine.
6. Dacă suprafața astfel ca particulele mici de praf, pentru a descoperi în cazul în care blocuri cu foi de plastic și alte particule lipici, și apoi pastă de film.
De transport maritim 1. Comenzile vor fi livrate in termen de 3 zile lucrătoare după plata verificate. Pentru a proteja atât cumpărătorii și vânzătorii, poate dura până la 24 de ore pentru Aliexpress pentru a verifica plata. 2. Am doar nava a confirmat pentru adresa. Pentru limba rusă client, vă rugăm să furnizați contact, numele COMPLET, dacă nu, vamale ruse va organiza coletul și trimite înapoi în China.

Este mai mare decât informațiile

Utilizarea:
PC / Notebook
Nume De Brand:
dolmobile
Numărul De Model:
pentru 14.6 inch LCD
Pachet:
NO

Produse din categorie