• Fresco
Rus Tulip Degivrare Conducte Duze Tort de Decorare Sfaturi de Copt produse de Patiserie Instrumente DIY -15

Rus Tulip Degivrare Conducte Duze Tort de Decorare Sfaturi de Copt produse de Patiserie Instrumente DIY -15

RON 6.00
RON 7.00
Din mărfuri
En el almacén

Noua Crema Tort de decorare Bicolor Dublu Converter Sfat Duze Adaptor Crema Set de Sac de Tort Mucegai Bucătărie de Copt Instrumente de Decorare
Descriere :
Matrite Culoare : Aleatoare De
Material : De Înaltă Calitate Alimente Nivel De Plastic
100% de Brand Nou și în Stare Bună
Se va organiza Forma de Ani de zile. Păstrați-l departe de foc, cuptor pe Gaz și Cuțit
Ușor de Utilizat și Curat.
Ușor pentru a obține Mirosul și Aroma Departe
Reutilizabile, Non-stick
packgae interior :
1 Set one converter și un sac de patiserie și 5pcs Buttercup bouche
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.
2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială : inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.
4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !

Este mai mare decât informațiile

Tip:
Tort De Instrumente
certificare:
CIQ,FDA,CE / UE
Caracteristică:
Aprovizionat,Eco-Friendly
Nume De Brand:
Multiyilego
Numărul De Model:
B045854
Material:
Plastic
Tort De Instrumente De Tip:
Sfat De Decorare Seturi

Produse din categorie