• Fresco
ipl mâner pentru îndepărtarea părului și de întinerire a pielii transport gratuit accesoriu

ipl mâner pentru îndepărtarea părului și de întinerire a pielii transport gratuit accesoriu

RON 1260.00
RON 1400.00
Din mărfuri
En el almacén


IPL mâner/multă lumină mâner
1).Picătură de transport maritim, putem picătură de transport maritim.trimite la client, adresa de livrare, atunci când plasați comanda.
2).Costul de transport maritim : faceți Clic pe "Transport și ambalare" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare . 3). Timp de tranzit : China post air mail, în mod normal, elementul va sosi în termen de 15-25 zile lucrătoare după ce a fost postat. Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-45days.
4). Element de Prelucrare a Timpului : timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 1 la 3 zile lucrătoare.
5).Taxele de Import : Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vom face toate bunurile ca cadou cu valoare scăzută. Dacă în țara ta și tu încă mai trebuie să plătească taxe vamale. E onoarea ta și responsabilitate

Este mai mare decât informațiile

Funcția:
sanatate frumusete accesoriu
Dimensiune:
hair removal
Numărul De Model:
IPL-O
Material:
Plastic

Produse din categorie