• Fresco
515nm 520nm 50mW Focusable/Reglabil Dot Laser Modulul 25x75mm 12VDC/ Timp-ore de Lucru

515nm 520nm 50mW Focusable/Reglabil Dot Laser Modulul 25x75mm 12VDC/ Timp-ore de Lucru

RON 458.76
Din mărfuri
En el almacén


Caracteristici : .
Dimensiuni : φ25 * 75 mm
Secțiune transversală dimensiune : 21x21mm
Lungime de Undă de ieșire : 515 nm ± 10 nm
Putere de ieșire : 40-50m W
Laser Forma : Dot
Fascicul Divergency : grade C ~ +60 grade C
Temperatura de depozitare : -40 grade C ~ +85 grade C
Ciclu de lucru : pot lucra timp de ore
Detaliu :
1. Fără încălzire timp, de economisire a energiei, întreprinderilor mici de căldură, poate lucra timp de ore sub temperatura 0-60 grade C, tradiționale 532nm verde cu laser poate funcționa numai la temperatura de 20 de grade, nu poate funcționa în mod corespunzător la zero grade C , cele mai multe dintre 532nm laser de astfel de dimensiuni mici nu pot lucra timp de ore;
2. Aspect unic, cu secțiune dreptunghiulară zona, ușor pentru fixarea pe orice suprafata.
3. Folosind OSRAM importate semiconductor diodă laser, laser forma este dot, poate străluci în măsura în 3 kilometri sau mai mult.
4. Folosind 5 V de alimentare, desigur, putem produce diverse tensiune de intrare versiune în funcție de cerințele clientului.
5. Folosind focusable proiectarea structurii.
Pachet :
1x 512nm 520nm 50m W Focusable Dot Laser Modulul 25x75mm 12 VDC / Timp-ore de Lucru
Transport & Livrare
Oferim transport gratuit internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail, și fiecare parcelă vor fi înregistrate cu număr de urmărire. Putem, de asemenea, nava de UPS/EMS/DHL/Fed Ex alternative de metoda de transport maritim pentru taxele aferente. Clienții internaționali, pot apărea întârzieri de către autoritățile vamale sau post național de furnizori. Revizuirea duty-free limite. Vă rugăm să ne anunțați înainte de efectuarea plății, dacă aveți nevoie de split transport. Timp de Livrare La timp pentru a livra internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail destul depinde de diffrent desination din lume, este, de asemenea, supuse de a modifica din cauza condițiilor meteorologice locale, poștale, de politică și de verificare personalizat. Pe baza poștale poșta reguli și experiența noastră, vă rugăm să vă rugăm să fie remarcat faptul că Pentru Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia, este nevoie de aproximativ 10-15 zile lucrătoare; în Canada, este nevoie de aproximativ 12-18 zile lucrătoare; în Brazilia / America de Sud, este nevoie de aproximativ 25-35 de zile lucrătoare. În Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est, este nevoie de aournd 15-20 zile lucratoare. Întoarce & Înlocuiri și Reparații acceptăm retururi & înlocuiri în termen de 7 zile de la data la care clientul a primi produsele, vă rugăm să contactați mai întâi în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Lanterna Cu Laser

Produse din categorie